| Ирина19 a întrebat:

Baieti, cum va par fetele timide, mai indiferente intr-o relatie? Eu consider ca o fata ar trebui sa fie un pic mai indrazneata, nu? ca sa nu te plicti cu ea. Voi ce ziceti?

Cum trebuie sa se comporte?
Mersi!

Răspuns Câştigător
| oz a răspuns:

Cum trebuie sa se comporte? stai sa verific ultimul roman citit de mine "cum trebuie sa se poarte o fata" (e scris de mine).
O fata trebuie sa se comporte ca o fata. Daca este timida...este timida, daca este mai indrazneata? este mai indrazneata.Nu este nimic rau in asta.Totul trebuie sa fie in limita bunului simt. Eu am o prejudecata cum ca fetele timide sunt mai profunde...na!

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mie nu-mi pasa cum e in plus eu nu sunt asa prietenos cu lumea stranie bat din palme un salut si pa.

| ATHOS a răspuns:

Depinde pe cine intrebi. Cea mai mare parte a baietilor vor spune ca este bine sa fii indrazneata. De ce? Pentru ca cu aceste fete se ajunge foarte repede acolo unde vor marea majoritate a baietilor, adica la sex.
Daca il vei intreba pe Fat Frumos cum ar trebui sa se comporte printesa care sa-i castige inima datele problemei sunt cu totul altele.
Ce cred eu? Cred ca ti-a sosit timpul alegerii!
Bafta!

| Mrlove a răspuns:

O fata ar trebui sa fie mai indrazneata am stat odata cu o fata timida nu prea a iesit bine si eu eram timid la momentu ala happy

| mario a răspuns:

Nu imi plac fetele timide

| scumpete a răspuns:

Pai depinde si cat de "misterioasa" esti, sa nu te lasi din prima si baietzilor le plac intr'adevar fetele indraznete dar doar de joak. toti baieti isi cauta o fata cumintik care sa nu le puna coarne saw ceva de genu. iar restul cred ca mai mult de joak. asa ca fi mai misterioasa si nu le da senzatia ca ii placi

| zanatecul a răspuns:

Daca iti spun cu sa se comporte o fata o sa ma asculti si o sa faci intocmai cum iti spun eu? mai bine imi iau o telecomanda si o papusa de aia cu aer pe dinauntru. o fata trebuie sa fie fata