| Helenuca a întrebat:

Baieti, da voua va place ca fetele sa se page in vorba si sa rada la glumele voastre, ba chiar sa faca cand e cazul si ele niste glume acceptabile (se stie ca baietii sunt mai funny ca fetele)? Uneori chiar sa faca pe usor pe proastele, desi sa-si mentina orgoliul? happy

7 răspunsuri:
| grab a răspuns:

Ele nu fac pe proastele. Doar le scapa masca uneori! happy

Deci da, ne simtim bine cand reusim sa captat in totalitate atentia unei fete si prindem curaj cand o vedem ca se aliniaz ala frecventa noastra! happy

Ascultati radio Trinitas! happy

| fuzzer a răspuns:

Doar cand e cazu, acum e la moda, sa faci pe prostul, de fapt asta e un fel de camuflaj, cand esti de-a dreptul prost/proasta, faci glume.

| Helenuca explică (pentru fuzzer):

Adica mai bine tac din gura nu?

| fuzzer a răspuns (pentru Helenuca):

Nu taci din gura, faci glume cand e cazul, si in limita bunului-simt...

Esentialu e, sa nu exagerezi!

| sayWhaaat a răspuns:

Pentru mine, comportamentul ala e semnul ca trebuie sa fac si eu un pas, daca imi place fata respectiva.

| OoRzVoO a răspuns:

Da, e foarte dragut! Acel sentiment...Dar aceea fata te place sau tine la tine la tine, ca totusi e un sacrificiu sa faca ele pe proastele!laughing

| Helenuca explică:

Sunt fata...Iar eu fac chestiile astea cu baietii.Si imi este sa nu par penibila ca ma bag in vorba.Ma inteleg mult mai bine cu baietii decat cu fetele...Si e un baiat dragut si vreau sa vad daca ma pot baga asa sau daca par penibila. big grin am vreo 2-3 prieteni comuni cu el big grin