Daca nu ar mai tine la tine si daca te-ar parasi, inseamna ca nu a tinut la tine nici macar putin;(banuiesc ca tu esti fata cu pricina)
Stai linistita, daca vrei iubire, nu o cauta la 15 ani; in 99, 99% din cazuri, la aceasta varsta numai iubire nu este; Mi-e sila de astia care vor "carne tanara", gandindu-se doar la ei, la nimalul din ei;
Fii ferma pe pozitie si nu face tampenia sa te culci cu el doar ca sa nu te paraseasca! Mai bine lasa-l sa se duca invartindu-se. Sunt baiat si nu as presa niciodata o fata sa faca asta, deoarece pentru o fata nu e la fel de usor ca la un baiat. Sa fim seriosi, sunt cu gramada in ziua de azi care considera femeia si fetele in general niste obiecte sexuale si nimic mai mult.
Concluzia, insistentele putz*n*lui impotriva parerii tale dovedesc clar ca pentru el nu contezi niciun pic si nu ar trebui sa te mai intrebi daca te va parasi, ci ar trebui sa ii dai tu cu flit, sa-i dai o lectie, sa-i "tai macaroana"; Faci bine ca vrei sa mai astepti si tin sa-ti spun ca apreciez faptul ca ai pus scoala pe primul plan la varsta ta (faptul ca sti sa scrii corect dovedeste asta); zic asta pentru ca nu mica mi-a fost mirarea sa vad fete de varsta ta, destule, care pe langa faptul ca nu stiau sa scrie corect, aveau intrebari de genul: "Credeti ca daca nu m-am protejat, pot fii insarcinata daca el nu?". Pe mine multi ma judeca pentru ca eu gandesc in felul asta, dar mie nu imi pasa si sunt de parere ca eu sunt cel normal si cei care ma judeca sunt cei care gandesc gresit!
Ai grija de tine si cauta-ti un baiat care sa nu vrea de la tine doar sex. La varsta ta, ai nevoie de "iubirea" aceea platonica, care te va ajuta pe viitor sa te maturizezi dpdv. emotional, ci nu de sex (griji multe si responsabilitati la fel de multe); Traieste-ti copilaria in continuare si "descotoroseste-te" de persoanele care vor sa se foloseasca de tine.
Inca un sfat: fa-o pe mama ta cea mai buna prietena a ta pentru ca o mama isi invata copilul de bine intotdeauna si nu-i doreste niciodata raul propriului ei copil! Bafta!
La mine cu cat baiatul insista mai mult cu atat il refuz.
daca i-am zis de la bun inceput ca nu nu e acum momentul nu imi place sa insiste.
Pentru un asemenea caz mai ales la varsta voastra este greu de departajat relatie dragoste iubire si sex. Daca iubesti o fata cere este virgina si pe deasupra mai este si minora si te refuza privind faptul ca nu vrea sau nu este pregatita a face sex. Si tu ca un baiat care esti curios mai bine zis sa vezi cum este, ca si fetele care sunt curioase, dar unele gandesc mai departe. marea majoritate i-ar da papuci cu siguranta.
Eu nu stau sa ma rog de nici-o fatanu vrea, zic si eu ca doctorul, next.Nu vrea,nici-o problema,nu stau eu la cheremul fetelor,inseamna ca esti inca mica daca nu esti pregatita de pasul asta.Dar daca iubesti cu adevarat un baiat si ti cat de cat la el atunci faci si acest pas mai dificil, odata si odata tot trebuie sa treci si peste faza asta, lasa frica si inhibitiile la o parte.
Buna!
In primul rand sa FI virgin/a nu este nici-o rusine ba chiar un motiv de mandrie in zilele noastre cand unele pustoaice de nici 13-14 ani fac sex fara sa se gandeasca la consecinte si nu ma refer neaparat la cele legate de sanatate.
Un baiat serios si na.care te iubeste niciodata nu va insista sa faci sex cu el daca tu nu-ti doresti acest lucru.Iubirea nu inseamna SEX. iubirea inseamna intelegere, armonie, putin gelozie dar mai presus sacrificare si perseverenta.
Sa sti ca daca sta un baiat cu o fata nu e neapaart nevoia de a se culca cu ea. Daca o iubeste si totusi ea nu vrea sa intretina relatii sexsoale cu el se poate duce si pe centura sa stii! Sunt atatea parasute cu cracii deschisi.Trage in una de aia se satura si vine la tine si tot pe tine te iubeste!
Baietii care ameninta o fata cu parasirea pentru banalul si stupidul fapt ca nu-i o panarama si o usuratica sunt niste imbecili fara pic de clasa.
Repet intr-o relatie serioasa nu e nevoie de SEX!
Succes si ai grija de tine, mare grija.noi fetele nu sunt jucariile baietilor.nu suntem cobaii sau carpele lor...chiar daca nu pare FETELE AU MEREU DE UNDE ALEGE, ELE ISI ALEG PARTENERII NU EI PE ELE!
pup
Deci Ai o prietena virgina si are 15 ani. Tu vrei sa i'o pui ea nu vrea. IN NAME OF GOD. are 15 ani ce dracu. daca avea 40 mai ziceam. daca tu o ti doar de ''sex toy'u tau '' mai bine da'i papuci, sau poate ca o sa o faca si ea daca e fata desteapta. din ce ai scris reeiese ca tu vrei doar sa fie ''a ta''...
Pai sunt fata si cu greu ma abtin sa nu iti zic vreo doua da nu imi pasa (atat iti zic ca daca eu as avea asa un prieten i-as da papuci din start)...
Dar nu conteaza...
Ca sfat de fata intelegatoare :Eu cred ca ar trebui sa o intelegi si daca o iubesti lupta pentru iubirea ei si in fine cum ziceti voi baieti ca fetele nu va inteleg si alte chesti
Si un mic sfat ca de fata normala care are gandutile ei:REVINOTI DEOARECE ASTA II O CHESTIE PERICULOASA PT EA NU PT TINE SI DE ACEEA II IESTE FRICA.intelege'o :X:X
(Sper sa nu te superi pe mine)Goodbye
In nici un caz nu trebuie sa procedezi astfel. Daca va iubiti nu inseamna ca e neaparat sa va culcati unul cu celalalt (apropo 15 ani? viata sexuala se incepe de la 18)nu e bine sa o lasi asa usor...dai motiv ca doar pu asta si o iubesti!
Depinde ce fel de baiat e, daca e oportunist si vrea doar sex, nu o va astepta, daca o iubeste, o asteapta cat va fi nevoie. Funda?
Depinde de la baiat la baiat, nu e ceva general, daca baiatul vrea doar sex de la ea, o lasa, daca o iubeste cat de putin, o asteapta.
Eu unul nu as renunta la ea... dar daca ea ar renunta la mine...ar fii altceva
anonim_4396 întreabă: