Marea majoritate a femeilor au vergeturi pe sani pentru ca le cresc brusc. nu are legatura cu grasimea, si fetele slabe pot avea vergeturi pe sani. Iar jinirile pot motiva atat de mult o persoana incat dintr-o persoana cu cateva kg in plus poate deveni o anorexica dependenta de alcool sau droguri cu grave probleme emotionala- daca ai putina minte intelegi ce am vrut sa spun!
Si eu am avut vergeturi pe sani.dar facand un tratament au disparut dar prietenul meu nu a fost deloc deranjat de aceasta
Un baiat care chiar te iubeste ar trebui sa te accepte exact asa cum esti. Si in plus, vergeturile alea se pot diminua sau chiar pot disparea cu ajutorul unui tratament.
Offffff iti mai trebuie multa minte
De ce? E adevarat, am facut o mica greseala de exprimare pe la sfarsitul raspunsului si am modificat dar asta nu iti da tie prilejiul de a insulta un om.
Mie mi-ar placea fiindca mi-as imagina ca au semne de lupta pe ei ca amazoanele.
A-si vomita! Si a-si fugi pana la capatul orizontului.
Daca aveti defecte fizice, faceti fratilor sport sau aveti grija de voi!
Nu este nimeni perfect, dar totusi...
Si calitatea ta este cu siguranta modestia
Nu mai fi rautacios pentru ca nici nu-ti dai seama ce rau poti sa faci cu niste cuvinte adresate aiurea asa. E clar ca ea are o problema si aici nu ma refer la vergeturi ci la increderea in sine...si asta e si din cauza unora ca tine care vorbesc fara sa se gandeasca ce impact pot avea niste simple cuvinte asupra unui pshic ca al ei.
Si ce?! Vrei sa o mint ca este ok sa fie grasa cu vergeturi?
Sa mearga la alergat,inot,sala, sauna, masaj, creme, sa manance sanatos sa se hidrateze..etc.
Suferinta ne motiveaza si ne maturizeaza!
Altii chiar au probleme si NU cedeaza psihic.
De cand au ajuns toti sa fie instabili emotional si sa nu suporte adevarul indiferent de cum le este prezentat?
Patetic.
E putin mai dura metoda ta si de ce imi e frica e sa nu se lase pagubasa si sa zica ca oricum nu mai e nimic de facut ca si asa e urata... Oricum ea o sa vada comentu asta si o sa stie ca nu ai vrut sa o jignesti ci sa o motivezi sa faca o schimbare atat in stilu de viata cat si in gandire
Pana la urma nu esti asa de rau cum pareai din primul post ai?
Metode rautacioase,dar, cu intentii bune
Nu exista alta cale
Nu am nici un motiv sa fiu rau, nu mi-a facut nimic.
Fiecare fata este frumoasa in felul ei, aspectul fizic nu prea conteaza.
Dar asta nu inseamna ca trebuie sa fie perfecta sau oribila!
De la normal spre perfect
Din moment ce a postat intrebarea, inseamna ca nu vrea sa se lase pagubasa.
Eu ce am zis am zis din proprie experienta. Si eu candva eram o fetita care avea probleme cu increderea in sine(de ce? de bleaga probalbil ) si stiu ca puneam mereu la suflet cuvintele rautacioase (desi sincera sa fiu erau putine, da eu atunci nu le auzem decat pe alea si nu pe celelalte care spuneau tocmai contrariul). Eh e greu pana te motivezi ca pe urma cand incep sa vezi rezultate te simti foarte bine si asta te ajuta sa continui. Asa o fi si la ea, inceputu poate e mai greu si poate aici pe TPU o sa gaseasca motivatia sa faca o schimbare pentru ea si nu pentru altcineva
Eu am inteles, doar ca stilul tau de a motiva o persoana nu se potriveste oricui. Marea majoritate isi exagereaza oricum defectele pentru ca au probleme mari cu stima de sine si daca cineva vine si le spune ca e urat/gras/cu nasu mare/ca e naspa sa ai vergeturi/etc, problema lor devine tragedie si ajung la gesturi extreme.
E adevarat ca in cazul unora functioneaza, dar sunt putini, cei mai multi se simt jigniti, la scade si mai mult nivelul stimei de sine si isi vad problema si mai grava.
Cum a zis si Oana, majoritatea femeilor au vergeturi pe sani pentru ca le-au crescut brusc, nu are legatura cu grasimea.Nu ai defecte? Fi serios, tu imi vorbesti mie de maturitate?! Deja din tot ce mi-ai scris ti-am gasit destule defecte . Eu apreciez sinceritatea foarte mult, chiar daca este un adevaru dureros sau nu, doar ca tu ai exagerat mult si ai deviat.
Marea majoritate a femeilor au vergeturi pe sani pentru ca le cresc brusc. nu are legatura cu grasimea, si fetele slabe pot avea vergeturi pe sani. Iar jinirile pot motiva atat de mult o persoana incat dintr-o persoana cu cateva kg in plus poate deveni o anorexica dependenta de alcool sau droguri cu grave probleme emotionala- daca ai putina minte intelegi ce am vrut sa spun!
Tu ai o obsesie cu vergeturile...Ti s-a spus de atatea ori daca cineva te place te place si cu ele. Daca se desparte de tine din cauza asta e un nesimtit superficial. Nu esti nici prima si nici ultima femeie care are probleme cu vergeturile.
Nu s'ar despartii de timne daca te'ar iubi.Dar gandeste'te si tu putin, daca ai vergeturi pe sani de ce ai vrea sa scapi de ele din cauza ca baietii nu te vor ai vrea? Ce te intereseaza pe tine de ei? Daca esti asa de ingrijorata de asta, crede'ma ca de ce ti'e frica nu scapi.Si oricum, nu pentru ei ci pentru tine ar trebui sa incerci sa scapi de acele vergeturi.Si eu am avut pe fun acum vreo 2 ani dar am facut sport, am mancat cum trebuie si mi'au trecut! Eu sunt mai perfectioniste de fel si asa ar trebui sa fi si tu.TU esti pe primul loc nu altul! Sper ca te'am motivat
Scuza-ma ca intervin dar daca voi va intelegeti, si baiatul repsectiv chiar te plece, atunci el te va iubi si cu vergeturile tale
Astea sunt probleme? ideea e sa incerci sa ajungi la un doctor si sa rezolvi ce ai de rezolvat
Buna xBELLAx.
imi poti lasa in privat o alta metoda de contact in afara de TPU? aici nu pot trimite mesaj privat.
De preferat ar fi un facebook, mail, etc
anonim_4396 întreabă: