Intr adevăr este posibil sa îl fi sters intenționat pentru că nu vrea sa grăbească lucrurile.
Că e foarte nesigură pe ea,emotivă,rușinoasă,timida,și că îi e greu sa își arate sentimentele,ii e jena,alt motiv ar fi că ar crede sa nu fie luată în derâdere,o fata așa frumoasă și plăpândă îmi doresc și eu,și eu relativ sunt așa,cred că de tine e legat acest subiect,ești un suflet frumos care,cândva a fost batjocorită de niste halele fara educație,probabil au avut un impact așa mare că te va urmări întreaga viața, totuși e bine că alegi sa ieși din zona de confort și să cunoști oameni noi,in condiția ta multi nu ar mai avea puterea, s-ar fi urâțit și ar deveni mega antisociali urând toți oamenii,tu vad că te zbati sa găsești fericirea,e de admirat,eu îți țin pumnii și sper sa îți găsești pe cineva care sa te iubească și să te aprecieze că ești o fata minunata,mai puțin atunci când trimiți mesaje kilometrice in privat despre cazuri dubioasă dar în esență meriti sa fii îndeplinită și să fii apreciata și iubita pentru ceea ce ești
Și eu am probleme emoționale,traume și te înțeleg, cred că cine te va avea va fi un bărbat norocos, mai rar se găsesc așa fete ca tine.
Ai putea sa spargi gheata și să te doară in cot de urmări fie ele pozitive sau negative, după ce o vei face viața îți va fi mult mai ușoară, te vei elibera de foarte multe complexe vizavi de personalitatea ta, comportamentul tau.
Fa în așa fel sa îl dai și în realitate nu doar pe net, ru știu că poți.
Eu sincer sa spun as crede ca a scris mesajul doar ca sa se bage in vorba cu mine eu sa scriu cv "ce e cu mesajul ala" sau sa fac niste glume si asa sa incepem sa vb si poate mai tarziu nu se stie
Este posibil ca ea să fi gândit că a greșit emoji-ul și a corectat, dar dacă simpatia este reciprocă, ar putea fi și intenționat. Ar trebui să-i răspunzi cu un emoji de sărut sau de like, în funcție de cum simți, pentru a vedea cum reactionează. Dacă ea răspunde cu un emoji de sărut, este destul de clar că intenția ei initială a fost să trimită un emoji de sărut. Dacă răspunde cu un like, poți decide ce vrei să faci
Un emoji Kiss (Sărut), poate reprezenta multe lucruri. Eu trimit acest tip de emoji, de la copil la bunic. Indiferent de sex. Conteaza contextul.