Pai sunt fata dar stiu cam cum gandesc barbati
Punete un pic in locul ei
Oricum fata aceea nu te va uita veci
Deoarece tu ai fost primul care "a invatat-o" sa sarute
Dupa ce te combini cu ea simplu...
O inveti sa sarute si asa nu vei avea parte de certuri pe tema asta deoarece ea va saruta "in stilul tau"(eu asa mai zic)si iti va placea...ehh.pentru 2 minute cat ii areti odata cums e saruta si gata
Astea se invata. Daca fata e pe placul meu nu m-as '' combina '' cu ea. Acesta e un termen superficial care in ochii mei semnifica o relatie temporara. Daca imi place o fata voi incerca sa am o relatie cu ea. Asta indiferent ca e virgina sau ca nu stie sa sarute. Daca ea ma place si eu o plac sunt niste pasi care vor fi facuti in mod natural. O voi saruta eu si incet, incet o voi ajuta sa aiba ceva mai multa incredere in ea.
Intrebarea nu este stupida si imi inchipui ca tu esti intr-o astfel de situatie, sau poate nu, insa iti spun nu conteaza daca fata este experta in saruturi sau nu, ci conteaza sentimentele.Si daca nu stie nu-i nimic, va fi prima data.Nimeni nu s-a nascut invatat.In definitiv, categoric mas combina cu o astfel de fata.
Tu stiai de prima data sa saruti french? Ai rabdare cu ea.Nimeni nu se naste invatat.
De unde stii ca nu a sarutat french?
daca imi place mas combina si as invata'o
[sunt fata dar vb din punctul de vedere al unui baiat]
Asa e m-am combinat cu una buna, iok nu stia sa sarute, iar mai apoi s-a prins cum sta treaba, iar cel mai mult ma multumit ca dup ce ne-am despartit mi-a spus Ms...
Deci te rog...
esti stupid
Hai no.
Dai dovada de "macho man"
O invetzi, tu n-ai invatat ma? sau ce, te-o scos maicata pe gaura gata atotstiutor
sa nu te superi pe mine dar asa e
mc mult:*
Bananacantareata87 întreabă: