| cristynaGoldenRose a întrebat:

Baieti de ce fete trebuie sa aiba " fund atragator"? Pentru voua fundul ei?

23 răspunsuri:
| Mao a răspuns:

Hai lasă, sunt și fete care se uită la băieți bine făcuți. Toată lumea apreciază frumosul. Și nu "trebuie", ci doar "e de preferat", așa cum tu probabil îți dorești un bărbat frumos lângă tine, așa își doresc bărbații o femeie sexi lângă ei. happy

| ionutzul31 a răspuns:

Din acelasi motiv pentru care un baiat e bine sa aiba ceva muschi pe el...sex appeal happy

| Sburatorul a răspuns:

O femeie fara fund sau fara tate e ca o pereche de blugi fara buzunare -> nu stii unde sa iti pui mainile.

| GeorGEBlaCKRidER a răspuns:

P. S. Dupa cum a spus si marele Michael Weatherly, corpul uman e ceva frumos, si trebuie admirat. Trebuie sa ai ce admira, nu?tongue

| IMC90 a răspuns:

Cu cine naiba ai facut lb romana?

Raspuns la intrebarea ta :

Din acleasi motiv pentru care nu iubiti voi barbatii saraci, urati si cu lula mica

| Barbiiiiie a răspuns:

"Pt voua fundul ei?"
Eu zic ca ar trebui sa inveti sa scrii si dupa sa accesezi pagina astalaughing

| bombonica22 a răspuns:

1) invata sa scrii.
2) baietilor nu le plac fetele fara fund pentru ca este oribil nu ii atrag ce sa vezi pantaloni goi fara cur ..acum pe bune gandeste si tu un pic daca ai fi baiat ti-ar place sa fi cu o fata plata la fund? sau una cu fund bombat.tongue ( + ca fetele cu fundul mai mare sunt mai atragatoare la sex...asa spun ei )

| marialungu a răspuns:

Ce conteaza asta? conteaza sa ai un SUFLET MARE [ asta e parerea mea]

| mat31new a răspuns:

De ce femeilor nu le plac barbatii saraci?

| cristynaGoldenRose explică (pentru mat31new):

Intrebare foarte retorica. Nu stiu eu nu ma axez la moment dat pe bani love struck

| mat31new a răspuns (pentru cristynaGoldenRose):

Depinde ce varsta ai...

| Analytical a răspuns (pentru mat31new):

Saraci sufleteste? laughing sunt multi! material? mai sunt exceptii care prefera sufletul bogat, decat bogat la propriu si prost!

| IMC90 a răspuns (pentru cristynaGoldenRose):

Serios vorbind, ar trebui sa te axezi pe niste cursuri de gramatica si vocabular, ca nu legi 2 cuvinte

| Hash001 a răspuns (pentru IMC90):

TPU nu e izvorul limbii si literaturii romane.

| IMC90 a răspuns (pentru Hash001):

Mie mi se pare de bun simt sa stii sa legi 2 cuvinte in limba romana. Nu-ti cere nimeni sa scrii beletristica.
Daca esti un taran cu 4 clase stai la coada calului, nu veni aici sa-mi fracturezi mie retina.

| Hash001 a răspuns (pentru IMC90):

Asa-i frate, niste fetite disperate dupa unul, altul. Ce sa le faci. Mai bine ar pune mana pe o carte sau macar sa fie atente la scoala ca eu cand eram in generala un cuvant nu citeam dar macar eram atent la ore.

| cristynaGoldenRose explică (pentru Hash001):

Las-o mai moale, nu sunte la ora de romana si in schimbam scris mai multe subpuncte in intrebare, dar cand a fost postata s-a eronat jumatate de intrebare. Imapacte cu ideea, Vedem cine e mai bun la limba romana. Ar fi bine sa ajuti nu sa comentezi si critici. te-as vedea eu pe tine. (facepalm)

| vangheliss99 a răspuns:

Din 2 motive.
1. Sa nu fei fundul lipit de os, sa aiba ceva carnita, adica sa fie mai bombat.
2.Sa ai de ce sa apuci cand faci sex.

| Amaterasu a răspuns:

E atragator. te face sa vrei sa o...

| denisadenisa23 a răspuns:

Mai..ar fi bine pentru tine sa ai un fund cu adevaraaat atragator sa compenseze macar 1% din prostiile pe care le scoti pe gurawinking

| Simion_Daniel_2001 a răspuns:

Mie personal nu imi plac sanii si fundul mari.Baietii sunt baieti, si fie ca vor sau nu, au o anumita atractie in ceea ce priveste corpul fetelor...nu cred ca exista baiat caruia sa nu ii placa o fata mai "papusica"(dotata)

| Lavender9 a răspuns:

Pur si simplu baietii sunt atrasi de acea parte a corpului. Gandeste-te si tu ce bine stau blugii si toti pantalonii in general pe un fund frumos rotund si cat de aiurea arata pe unul plostit cand pantalonii flutura la spate largi. Da o linie frumoasa corpului si in mod clar ne face sa aratam doarte bine. Deci e logic sa le placa.