| gogoɴicɑ a întrebat:

Baieti,de ce nu vreti sa faceti sex cu fetele grase?

43 răspunsuri:
| TreiSurori a răspuns (pentru drhotzu):

Probabil ai avut probleme in trecut cu fetele "grase" de ai gandirea asta, altfel nu imi explic.
Nu, chiar nu poate slabi - se ingrasa si de la un pahar de apa. Pana acum ii s-a spus ceva de hormoni si nu stiu ce fel de lucruri.Eu zi de zi merg cu ea si alerg cate 2 ore (+la sala) si cand se simte ok face si cate 4 ore.
Iubirea nu consta in kg - nu inseamna ca daca ai 500 de kg ai nevoie sa fii iubit de 500 de persoane -.
Iti arat fete care sunt chiar mai dragute ca mine doar ca sunt mult mai grase ca mine - daca tu ai prietene care nu au grija de ele atunci logic ca nu ti se par atragatoare.
Invata sa dai si tu sanse in viata ca sa primesti big hug
Bafta pe viitor.

| gogoɴicɑ explică:

Eu sunt aia thinking Da cu hemoroizii de la avatarul tau ce-i?

| AbyAlinu a răspuns:

Depinde de gusturi, eu de exemplu as incerca experienta asta cu o fata plinuta dar nu exagerat happy

Răspuns utilizator avertizat
| drhotzu a răspuns (pentru TreiSurori):

Nu am avut probleme cu grasanle in trecut!
este doar ca mi se par respingatoare!
Daca cineva care este gras poate sa alerge 4 ore in continu, ai o problema de tehnica... 4 ore de mers inseamna cel putin 15-16 Km, dracu asta inseamna deja maraton! daca mai si alergi 3 din alea 4 ore deja ajungi la 26-30 Km eu pe vremea cand faceam sport de performanta nu eram in stare sa alerg 4 ore... acum abia mai reusesc sa alerg 2 ore, dar asta cu indulgente si cu mari eforturi. stiu ca esti fata si voi stati prost cu aproximarile, dar totusi.
si gras nu inseamna frumos, este dizgratios, este urat si inestetic! iar in ceea ce priveste sansele in viata... de ce sa le acord eu sanse? era vorba in subiect despre daca ai fu^te sau nu o grasana! raspunsul este clar NU!
PS: 1. oricum imi place cum ai facut asa subtil referinta ca tu esti dragutawinking
2. nu dau sanse decat celor care nu merita... dupa parerea mea daca ajungi la 100 kg ai o problema tu ca fiinta, nu este problema mea, nu am timp pentru asa ceva!
3. desi sunt o persoana foarte toleranta cu toata lumea, am o problema cu cei care se autodistrug, si chiar nu imi place sa stau pe langa ei, pentru ca stiu ca nu o sa ma pot abtine sa nu le spun: ti-am spus eu!

1. sunt draguta laughing Depinde la ce te referi.
2. toti meritam o sansa, faptul ca tu ai fost crescut sa nu respecti oamenii nu e vina celor grasi - ci a parintilor tai. Daca tu ai fi fost in locul lor cum ar fi fost?
3. dupa cum am spus, eu vorbeam despre persoanele care orice ar face nu pot slabi - poate nu la fel de repede ca altii - si vor sa slabeasca deci NU se autodistrug.

| TreiSurori a răspuns (pentru Vlad89NN):

Alt om rau straight face. Multi mai sunteti.
1.Nu cred ca a murit nimeni de "asfixiere sub tonele de grasime" dar sunt oameni ce au murit asfixiati de slabanoagehee hee
2.un om nu poate avea tone de grasime -
3.depinde de fiecare om, poate fii si o fata frumoasa la corp dar sa miroasa urat, ce treaba are mirosul cu grasimea? nu suntem foci.

1. deci, eu nu sunt cel in masura sa le dea o sansa!
2. daca mai tii minte am spus deja de 2 ori ca nu ma refer la cei sub 10% din obezi care au o problema de sanatate care le da obezitate... eu ma refer la cei 90% care sunt shaormari, care sunt lenesi si oricum se complac in situatia lor (gen cine ma place ma place si asa, mai bine gras si sanatos decat slab si bolnav -gras nu inseamna niciodata sanatos! chiar invers: obezitatea aduce multe probleme) si cum vrei sa am respect pentru o persoana care nu are respect pentru propriul corp? eu respect oamenii care merita respectati! eu "iubesc" oamenii care au o tinuta morala, respect pentru sine si pentru ceilalti, oameni care au principii solide (chiar daca sunt impotriva principiilor mele)... deci cum am spus: cei care merita respectati sunt respectati!
iar in ceea ce priveste modul in care am fost crescut de parinti... daca iti povestesc viata mea atunci ar trebui sa si scriu o carte despre self success, ca sa ajung "nesuferitul" care are succes acum la 27 de ani! si atunci daca eu sunt asa de exigent cu mine, eu nu ma astept de la nimeni, nici de la prieteni nici de la angajatii mei, la nimic mai mult decat pot eu! si da am standarde destul de mari!
PS: spun astea fara sa ma laud, sau sa ma dau mare!

Ps 2: si da cand aveam 16, 17, 18 ani eram si eu exact ca tine... vai toata lumea merita iubita, respectata, si toate porcariile astea! dar nu! crede-ma ca pe masura ce iti largesti cercul si vezi din ce in ce mai multe ajungi la concluzia ca sunt foarte putini care merita asa ceva! foarte putini!

Eu stiam ca "daca ma respecta il respect si eu" si cum exista persoane grase care te respecta asa ar trebui sa le respecti si tu nu conteaza daca sunt bolnavi sau nemancati.
si eu am avut o viata destul de nasoala, toti am avut..si tocmai asta ne face puternici si ne invata in viata: problemele.
inainte cunoaste apoi judeca
gogonica (cea care a pus intrebareA) nu a precizat ce fel de oameni grasi
cei care nu au grija de ei si nu vor sau cei care nu pot avea desi vor - daca era a 2a optiune comentariile ar fi fost la fel de dure pentru ca in ziua de azi au o gandire mult prea negativa asupra lumii.
eu ma bucur pentru succesul tau desi nu te cunosc, multi inainte.
doar ai grija pe viitor ca nu stii cui ii dai cu piciorul doar pentru ca gandirea ta - parerile tale resping acea persoana
big hug

| Salahadin73 a răspuns:

Duci lipsa?

| gogoɴicɑ explică (pentru Salahadin73):

De zahar.

| sergiusel a răspuns:

E strict problema celor care nu vor o fata plinuță trup și suflet

Întrebări similare