Sunt mai multe motive:
1. sunt mai destepte( nu toate )
2. sunt misterioase
2, 5. reusesc mereu sa te uimeasca
3. ma innebunesc
Mie imi plac mai mult unele blonde, dar nu fac mofturi la culoarea parului daca-mi place o fata. Ar scapa prea ieftin cu o vopsea de par Brunetele parul negru, spre deosebire de celelalte si de obicei o nuanta diferita a tenului. Dar stii unde au toate femeile parul negru si cret? In Africa e veche
De unde ai scos-o pe asta? Nu cred ca exista o regula din punctul asta de vedere. Mie imi plac fetele frumoase...si nu conteaza ce culoare are parul lor, in modul meu de evaluare.
Am zis "ce considerati", nu am zis ca au brunetele ceva mai special, am pus intrebarea pentru. ca am auzit pe multi baieti ca le plac brunetele, si cei care nu va plac brunetele, nu raspundeti. Multumesc pentru raspunsuri.
Buna,eu sunt blonda si cu toate ca se zice despre blonde ca sunt ''destepte'', sunt si baieti carora le plac blondele! Pup!
Ha Ha. Eu sunt blonda natural. Deci vrei sa zici ca pe mine nu ma plac baietii sau ca daca ai orice alta culoare de par esti ignorata? Nu cred ca asta conteaza si acum depinde de gusturile fiecaruia.
Sunt femei ce ies mai bine in evidenta, iar daca are un par lung, negru plus ochi negrii/albastrii...pff.
Cine a zis ca ne plac doar brunetele lol? Mie imi place oricum, nu conteaza ochii, parul etc.
Dia nu stiu de unde ai scos chestia asta ca brunetele au ceva mai special fata de celelalte.Nu conteaza culoarea parului ci cea ce este sub el. Orice fata are ceva special indiferent de culoarea parului.Deci nu te mai gindi ca brunetele sunt mai speciale decit celelalte fete. Nu o sa gasesti un raspuns.Eu unul prefer felul de a fii al unuei fete decit culoarea parului.
Asta e o tampenie! Noua, baietilor nu ne plac doar "brunetele", eu unul prefer blondele sunt mai senzuale, mai "feminine", si indiferent de ce se spune despre ele. Nu conteaza culoare parului, ci ce este sub el.
De unde ai tras tu concluzia ca baietilor le plac brunetele? Mie personal imi plac roscatele(cele care s-au nascut asa); daca mai au si pistrui e minunat. Brunetele nu au nimic special, doar parul mai inchis daca poti numi asa ceva special. Mai degraba conteaza ce au sub par, decat culoarea lui.
Uite Dia...eu sunt fata si sunt si bruneta.si eu l'am intrebat asta pe prietenul meu,, de ce ii plac brunetele si nu blondele?" iar el mi-a adus doua argumente: 1 de blonde se spune ca sunt proaste si toate chestiile astea, si 2 cand culoarea parului e mai inchisa se contureaza mai bine fata si ies in evidenta trasaturile mai bine (ochii,nasul,conturul buzelor, sprancenele, etc)
Sunshine18 întreabă: