Pentru ca li se permite,draga mea!
Oferta a devenit supraoferta si isi aleg linistiti victimele,pentru ca au de unde!
Nu e vina lor neaparat,sa stii!
Poti fi tu trasa la raspundere intr-un super market ca ai luat sticla aia de Coca Cola si nu alta? Nu cred.
Asa e si la ei.
Ei doresc o Coca Cola care sa-i tina vesnic, dar uite ca sticla se goleste si atatea altele stau la rand, de ce sa fie nelinistiti?
Important este sa stii, ca femeie, sa iesi din anonimatul si starea inerta de...Coca Cola, sa devii stapana pe tine si absolut unica.
Si nu va fi nevoie sa fii inlocuita vreodata.
E absolut falsa preconceptia ca in general fetele vor relatii serioase si in general baietii vor doar sex. Sunt destule fete si femei care nu-si doresc ceva serios si multi baieti care si-ar dori cat mai rapid sa se casatoreasca cu cea de care s-au indragostit.
Aceasta preconceptie duce nu doar la distrugerea multor relatii in formare dar si a beneficiilor si momentelor placute generate de simplele aventuri.
Daca o relatie, care cel putin aparent era serioasa, s-a destramat, nu inseamna ca din cauza baiatului.
Sunt baieti care vrajesc fete doar pentru a face sex, insa sunt baieti care apreciaza persoana de langa ei.
Consider ca o fata ar trebui sa stie mai bine ce sa faca cu baiatul ei si sa nu se lase usor pacalita de "vrajile" acestuia. Baiatul care va iubeste cu adevarat, ramane alaturi de voi si fara sex.
Daca fetele vor mereu relati serioase noi ce sa spunem ca vrem aventuri nici una nu ati sta cu noi daca vam zice asta, nu stiu de ce mereu vreti relati serioase
Pentru ca putine fete accepta sa si-o traga cu primul venit, de-aia. Si atunci baietii baga placa aia, cu relatia serioasa, ca sa le faca pe naive sa cedeze mai usor.
Daca ai sa te uiti mai atenta ai sa vezi ca in viata toata lumea ti-o trage cum gaseste ocazia. Si la propriu, si la figurat. Pe mine ma reguleaza statul roman luna de luna.
mentholinks întreabă: