| Liora a întrebat:

Baieti... de ce vreti voi doar sex de la o fata?

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde si de baiat, eu vreau sex numai de la prietena mea si nu imi place sa o insel. Ea ma satisface destul.

| NoSmile a răspuns:

Hai mai ca exagerez,nu toti vor doar sex, e posibil ca ei sa iubeasca persoana de la care vor sex, dar la fel de posibil e sa nu o iubeasca.insa,si noi fetele vrem(eu n-am facut pana acum)ca daca noi n-am accepta ei n-ar avea cu cine sa faca.deci,nu doar ei vor asta. nu mai puneti mereu baieti ca fiind oaia neagra.

| paynehunter a răspuns:

Nu e adevarat,voi vreti sex. Poate chiar mai mult+mai exista acei mii de,,tocilari'' sau,, fraieri'' cum le ziceti voi, care isi vad doar de treaba lor si pentru asta va bateti joc de ei.

| adi123_2132 a răspuns:

Ca ne place, ne place, ne place place place!happy

| necu91 a răspuns:

Imi pare rau dar nu toti vor asta de la o fata. cel putin nu din prima. consider ca daca aveti o relatie si ajungeti sa va iubiti intervine si chestia asta, trebuie sa va si daruiti unu altuia. nu doar tu lui.

| Abstract a răspuns:

Pentru ca ii exita si se simt foarte bine!winking

| dr1nco a răspuns:

Nu generaliza, nu toti sunt la fel. Mie cel putin mi'e de'ajuns sa ma iubeasca si atata timp cat acest sentiment este reciproc, restul vine de la sine.

| roccoeu a răspuns:

Nu vor doar asta eu am pr de 3 ani si nu ma streseaza cu asta esi nu vot doar sex nu mai generaliza

| KeNTUKy a răspuns:

Depinde eu sunt satisfakut doar de prietena mea atata si no so insel am facut de 8 ori

Întrebări similare