Depinde si de baiat, eu vreau sex numai de la prietena mea si nu imi place sa o insel. Ea ma satisface destul.
Hai mai ca exagerez,nu toti vor doar sex, e posibil ca ei sa iubeasca persoana de la care vor sex, dar la fel de posibil e sa nu o iubeasca.insa,si noi fetele vrem(eu n-am facut pana acum)ca daca noi n-am accepta ei n-ar avea cu cine sa faca.deci,nu doar ei vor asta. nu mai puneti mereu baieti ca fiind oaia neagra.
Nu e adevarat,voi vreti sex. Poate chiar mai mult+mai exista acei mii de,,tocilari'' sau,, fraieri'' cum le ziceti voi, care isi vad doar de treaba lor si pentru asta va bateti joc de ei.
Imi pare rau dar nu toti vor asta de la o fata. cel putin nu din prima. consider ca daca aveti o relatie si ajungeti sa va iubiti intervine si chestia asta, trebuie sa va si daruiti unu altuia. nu doar tu lui.
Nu generaliza, nu toti sunt la fel. Mie cel putin mi'e de'ajuns sa ma iubeasca si atata timp cat acest sentiment este reciproc, restul vine de la sine.
Nu vor doar asta eu am pr de 3 ani si nu ma streseaza cu asta esi nu vot doar sex nu mai generaliza
Depinde eu sunt satisfakut doar de prietena mea atata si no so insel am facut de 8 ori
Clodmod întreabă:
cinevaiubestepealtcineva întreabă: