Nu culoarea parului face diferenta. Atat timp cat ambele tin la tine, dar tie iti place blonda[ de ex] nu cred ca te combini cu bruneta din cauza culori
Buna, sincer as alege-o pe cea care tine cel mai mult la mine si cu care ma vad eu intr-un viitor apropiat.Nu poti sa cataloghezi pe cineva dupa culoarea parului...ar fi discriminare...
Sincera sa fiu parerea mea ar fi sa iti asculti inima. Culoarea parului nu conteaza, alege-o pe cea pe care o placi mai mult.Trebuie sa vezi personalitatea lor. Nu au cum sa o aiba la fel, doar nu sunt gemene . Eu zic sa le dai un mic "test" sa vezi care tine maimult la tine. Asta e parerea mea. Sper sa te-am ajutat. Bafta .
Din ce reiese de la tine intrebarea e: Va plac mai mult blondele sau brunetele? Daca zicei asa poate avea unele raspunzuri clare.
Mie imi plac brunetele dar daca iti place de cea blonda mai mult, da-i drumul:*
Eu as alege-o pe cea mai desteapta, cea care ma face sa ma simt mai in largul meu si cea care ofera mai mult.
Daca nu probeaza-le cate o saptamana si dupa aia alegi. Te descurci tu!
Cea ca re ma place mai mult daca ma plac ambele...depinde cati ani au dar mas suii pe blonda
Greșit, îs două brunete, dacă întorci blonda cu picioarele în sus, obții o brunetă căreia... îi miroase gura.
Bananacantareata87 întreabă: