De multe ori ne farmecă privirea, vraja din ochi. Ăia nu pot ascunde unele lucruri și astfel vedem atitudinea acelei persoane. Unele persoane nu prea pot minți dacă sunt privite drept în ochi.
Stilul, atitudinea, mersul, etc...tin de o fata care se respecta si vrea sa arate ceva lumi
Ne intoarcem dupa o fata care ne place cum arata (aspect fizic). Si in dese cazuri dupa fund cum a zis si ZeRRo
Dupa fundulet mai normal.te mai uiti si dupa sani, dar mai rar.
Dar normal e sa fie fata FRUMOASA!
Pai hainele ca degeaba are sanii mari si un fund trasnet daca nu is scoase in evidenta...eu de exemplu 50% mil intorc dupa par blond apoi restul
Par blond ha? Deci de aia sunt clacsonata cand vine o masina din spate?!Nu de alta dar am doar 13 ani si mi se pare stupid ca primesc palme la fund, fluiera altii dupa mine sau sunt clacsonata sau alte chestii si cu toate astea am doar 13 ani.
Dupa fund, si da depinde si cum e imbracata ca daca are cojoc pe ea nu ma uit daca are fustita mini cu colanti ma uit
De ce sa mai intorc capul? Sanii se afla in fata, nu in spate. Ce ama vut de vazut, am vazut. Daca vreau sa vad mai mult, o intreb de vorba.
Nu stiam ca idealul in viata al unei fete este sa se intoarca, capul dupa ea. Asa nu apar decat tiganii si imbecilii care sa o hartuiasca. O fata frumoasa se imbraca cu bun simt si arata ce trebuie numai cui trebuie.
Pai eu ma uit dupa fund normal. Tre sa fie perfect. Imi plac fetele care nu vor foarte des sa le dai cu palma la fund sa cv de genul dar cateodata sa accept nu? Doar suntem baieti.
alexmihai101831 întreabă:
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: