| Swallow a întrebat:

Baieti, e adevarat ca cea mai buna arma ca sa va atragem, ca sa ne placeti e sa fim indeferente cu voi?!winking |-)

Răspuns Câştigător
| TitiDrLove a răspuns:

Nu nu e adevarat... pe mine ma enerveaza astfel de fete care nu te baga in seama, deci n-are rost sa lupt pentru cineva de genul. IMi plac fetele misterioase care se dau greu batute si pentru care trebuie sa lupt mult dar asta nu inseamna ca imi plac cele care nu ma baga in seama si se cred interesante laughing
Nu fa asta!

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Depinde nu toti baietii reactioneaza la fel, unii vor ca fata sa fie timida, directa sau indiferenta.

| Vizitiul a răspuns:

Daca esti debordant de urata si neinchipuit de proasta poti fi indiferenta la puterea a treia, totul la a doua, inmultita cu orice numar de 9 cifre. Tre' sa ma atragi prin ceva, ma-ntelegi? Daca n-ai cu ce, prin indiferenta ta fata de mine, nu faci decat sa amani o respingere din partea mea. Hai am, gata cu fanteziile...

| FlyingSoul a răspuns:

Paproape: Intai va aratati topite dup noi si apoi aratati-va din ce in ce mai indiferente.winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Neah... e cum a zis @Vizitiul, trebuie ori sa fi frumoasa, d ar asta ar fi o relatie de putin timp, ori sa fi simpatica si frumoasa si etc...

Întrebări similare