Da recunosc. poate sa fie si asta. dar acum in prezent foarte rar cate un baiat care sa ne iubeasca cum meritam
Interesant, ai pus intrebarea "baieti,." si ti-au raspuns fete pana acum imi vine sa dau de pamant de drag, nu de nervi
Dc? noi va enervam pentru ca punem cel mai mult suflet in relatie si pe voi va doare in basca? si noi avem dupa aia cel mai mult de suferit? pffff.
Adevarat!
Nici macar nu va bucurati de relatie...
Dc nu recunoasteti? baietii? k fetele pun cel mai mult suflet intr-o relatie si cu cat dragostea noastra e mai mare cu atat suferim mai mult?
Pai numai atat faceti:stati acolo si suferiti si asteptati baietii sa va faca fericite. se mai plictisesc si ei. eu nu am vazut nici un baiat care sa lase o relatie in care fata e f activa, plina de imaginatie si se bucura pur si simplu de relatia lor. toti sunt in limba dupa fete ca astea
Noi dc nu ne plictisim? simplu. punem prea mult suflet. si dupa ce ne trece ne punem intrebarea: chiar a meritat? si ne pare raw ba chiar zicem: pff.ce fraiera am fost! dar ne trece cam greu. si dupa aia realizam ca am pus suflet pe un fraier care nu ne merita. cum va plictisiti va duceti la altele
Mereu va plangeti ca e vina lui da' poate ca e si vina voastra ca intr-o relatie sunt 2.
Pai stiu si eu ca si eu sunt fata , dar nu se poate sa fie mereu numai vina lor. si simplul fapt ca stam de vorba cu toti "macho man" care nu dau 2 lei pe noi, tot ne face vinovate cumva. numai bine!
Da recunosc. poate sa fie si asta. dar acum in prezent foarte rar cate un baiat care sa ne iubeasca cum meritam
Cat tupeu! Ha! Si baietii parca nu ne enerveaza de ne vine sa dam cu ei de pamant si dupa aia stii tu...Ha!
Ce rautate esti...
Dar nu numai fetele sunt de vina, si baietii sunt enervanti, mai ales unii care sunt chiar enervanti de iti vine sa-i omori.Cu alte cuvinte,, Nimeni nu-i perfect''.
anonim_4396 întreabă: