anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Baieti, e adevarat ca fetele va enerveaza de va vine sa dati cu ele de pamant? (nu va mai intreb ce-ati face dupa aia

Răspuns Câştigător
| Criss003 a răspuns:

Da recunosc. poate sa fie si asta. dar acum in prezent foarte rar cate un baiat care sa ne iubeasca cum meritam

14 răspunsuri:
cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Interesant, ai pus intrebarea "baieti,." si ti-au raspuns fete pana acum laughing imi vine sa dau de pamant de drag, nu de nervi

| Criss003 a răspuns:

Dc? noi va enervam pentru ca punem cel mai mult suflet in relatie si pe voi va doare in basca? si noi avem dupa aia cel mai mult de suferit? pffff.

| Deeaaaaaaaaaaaa a răspuns (pentru Criss003):

Adevarat!

| anonim_4396 explică (pentru Criss003):

Nici macar nu va bucurati de relatie...

| Criss003 a răspuns:

Dc nu recunoasteti? baietii? k fetele pun cel mai mult suflet intr-o relatie si cu cat dragostea noastra e mai mare cu atat suferim mai mult?

Pai numai atat faceti:stati acolo si suferiti si asteptati baietii sa va faca fericite. se mai plictisesc si ei. eu nu am vazut nici un baiat care sa lase o relatie in care fata e f activa, plina de imaginatie si se bucura pur si simplu de relatia lor. toti sunt in limba dupa fete ca astea happy

| Criss003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Noi dc nu ne plictisim? simplu. punem prea mult suflet. si dupa ce ne trece ne punem intrebarea: chiar a meritat? si ne pare raw ba chiar zicem: pff.ce fraiera am fost! dar ne trece cam greu. si dupa aia realizam ca am pus suflet pe un fraier care nu ne merita. cum va plictisiti va duceti la altele

Mereu va plangeti ca e vina lui da' poate ca e si vina voastra ca intr-o relatie sunt 2.

Pai stiu si eu ca si eu sunt fata happy, dar nu se poate sa fie mereu numai vina lor. si simplul fapt ca stam de vorba cu toti "macho man" care nu dau 2 lei pe noi, tot ne face vinovate cumva. numai bine!

| Criss003 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da recunosc. poate sa fie si asta. dar acum in prezent foarte rar cate un baiat care sa ne iubeasca cum meritam

| LadyNaty a răspuns:

Cat tupeu! Ha! Si baietii parca nu ne enerveaza de ne vine sa dam cu ei de pamant si dupa aia stii tuwinking...Ha!waiting
Ce rautate estilaughing...

| Couragebv a răspuns:

Numa copilitze stresate si neintelese pe aici...

| DeutzZa96 a răspuns:

Baaii ce tupeu jegos pe voi ce dracu

| Criss003 a răspuns (pentru DeutzZa96):

Lasa-ne pe noi tupeisti sa vorbim si stai in banca ta daca nu ai asa cevawinking

| MadalinaElena14 a răspuns:

Dar nu numai fetele sunt de vina, si baietii sunt enervanti, mai ales unii care sunt chiar enervanti de iti vine sa-i omori.Cu alte cuvinte,, Nimeni nu-i perfect''. laughing