Mult cur fata bulane si maini visam dar cand vrem sa punem mana pe ele... fug ca iepurii de noi.
O femeie matura. Tot corpul. Femeia e un tot, nu o adunatura de piese dintr un manechin. Barbatii care percep asa femeia vor rămâne singuri.
Asa ar trebui, putin din tot dar nu toate au putin din tot. Fie sunt au sanii mai mari, mai rotuzi, fie fata mai scumpica...
Atunci fata ca asta se va pastra cel mai mult dintre toate. Sanii se vor lasa, fundul isi va pierde din fermitate, picioarele si ele dar daca e draguta la fata asta va persista.
Exact...
Prima impresie nu se confirma dupa ce incepe o conuastere mai aprofundata; da... eleentele amintite de tine dau imboldul dorintei de cunoastere
Si ce element te stimuleaza mai mult in a o cunoaste?
O sa-ti raspund indirect: studiez caracterele fizionomica de peste 40 de ani si... "plin de modestie" spun ca pot intui ce poate oferi persoana pe care o privesc. (chiar si intr-o poza incognito).
Oh super, sa zicem ca te cred aparentele mai inseala
Eroarea pare a fi de +/- 10%.
Si cum iti dai seama dintr-o poza? Nu e cam prea putin?
"mesaul telepatic" fixat in expresia fzionomica nu poate fi ascuns/diminuat
Te-as testa un pic
Nu ma provoca; nu-s pedofil.
Ah, ce dragut ma crezi minora/copil. Apreciez
Nu m-am ostenit si nici no o sa te caut pe Facebook; dar... iti pot spune ca afirmaiile anterioare nu-s ca matematica. Cunoasterea trebuie adanc aprofundata si verificata la fiecare element pus in studiu inainte de a "cataloga" ca evident ce a fost observat.
Man da-mi si mie ceai fumat
Nu esti compatibil; cand trebuia sa fe joci cu p. in tarana, tu dadeai din mana. fumez Winston Clasic de vreo 40-45 de ani; in rest (inca 15 ani) Carpati sau Chesterfield fara filtru
Poti sa atragi cu astea, dar nu poti pastra cu ele decat pe cineva care doar atat vrea.
Asa e...conteaza mult si alte lucruri
Mhm ce preferi
Ce prefer? Alexandra Daddario. Pacat ca nu e blonda.
Frumoasa, da
La mine toate trebuie sa fie faine. E vorba de calitatile de reproducere pe care le cautam la voi pentru ca avem plantata in noi nevoia sa lasam genele noastre mai departe. Asta e toata treaba cu sexul. Asa cum si voi va uiati la calitatile noastre de supravietuire. Curaj, inteligenta, independentta financiara etc
In ordinea fata, fundul, sanii?
La urma urmei, voi privi fata cand voi vorbi cu persoana iubita.
VacutzaRoscata întreabă: