Eu ma masturbez si rezolv repede problema cu energia sexuala, de fapt nu e enrgie, este o nevoie ca si cum ti-e foame, doar ca e o alta senzatie, mai bine zis cum ne rezolvam dorinta sexuala.
Daca practici retentia de semen invata sa iti transmutezi energia sexuala, totul pleaca de la cap. Este energia creeatoare, cea mai puternica energie a unui om. Fara pisde si masturbare.
Bravo! Comporta-te tu ca un scopit, ca-ti reguleaza altii gagica.
Ai fumat ceva nepermis? In medicina bazata pe dovezi nu exista "energia creeatoare". Ce vorbesti tu sunt mituri antice, superstitii depasite.
Eu sunt liber ca un vultur si fumez ce vreau si cand vreau. Nu e nimeni sa imi interzica asta, nici macar guvernele. Oricum ele va tin pe voi sub control, sunteti indobitociti si spalati pe creier.
La fel ca toti fraierii astia care vin pe TPU si se plang ca nu au femei.
Cat de slab sa fii ma sa scrii pe un site ca nu au femei.
In loc sa invete sa faca bani sa fie si ei smecheri se plang de viata lor si ei nu fac nimic in privinta asta.
Laaaame.
Bani nu aduce iubire 8n viata ta nici socializare, omul nu este un robot, omul are nevoie de iubire la fel cum are de apa, mâncare, aer
"Nu e nimeni sa imi interzica asta, nici macar guvernele. Oricum ele va tin pe voi sub control, sunteti indobitociti si spalati pe creier." = teorie paranoida a conspiratiei.
Vezi aici cum arata tarile in care guvernul nu poate controla populatia: https://www.geopoliticalmonitor.com/......st-africa/
"...iubirea poate aparea si daca e urata", ce? Ti-ai schimbat parerea?
Simt ceva emotional fata de cineva si daca vb online,e ciudat,am iubit o pe fara o fii vazut-o, poate sunt ipocrit, nici eu nu stiu, curios e faptul ca si cand ma masturbez daca vb cu o fata si avem o legatura e diferit, desi nu am vazut-o, ceva ma atrage la ele, nu stiu ce
Mda, inteleg ce spui!
Poate e obișnuință, obsesie,borderline,nu stiu,recunosc ca fizicul conteaza, fara atractie nu stai cu un om, poate eu iubesc platinic, rational si asa sunt pasionat de filozofie, poate am atins acel prag de iluminare
Ar fi bine sa ajungem mai multi la acel nivel! Din pacate avem o natura adanc inlauntrul nostru, care ne pune niste bariere!