Dacă nu o simt că îi place, parcă nici mie nu îmi place. Am avut pe vremuri o iubită siberiancă... habar n-aveam când termina! nu avea absolut nicio reacție vizibilă (sau audibilă), deși îmi spunea că da, a ajuns la orgasm. Și sincer, o cam credeam, că vedeam reacțiile fiziologice. Dar... atât.
Pentru mine era o dezamăgire - așa îs eu făcut, să simt plăcerea femeii ca să pot să îmi placă și mie.
Am avut însă și o tipă din Buzău, la mare, cred că două nopți unii au avut probleme cu somnul prin jurul camerei noastre. Mamă, cum mă mai stârnea ființa aia! Era în stare să „scoale" și un mort!
Am fost odată cu o tipă surdo-mută care gemea, țipa și mă striga pe nume, într-o liniște deplină... numai că eu nu înțelegeam nimic din toate semnele alea...
Multe din femei tipa ca cele din filmele xxx chiar si daca nu au orgasm, pe unii ii excita pe altii nu.
Gresit din partea lor, trebuie sa vina totul natural
Asistenta medicala, 90-60-90, preludiu ca'n filme,... dar... ma roaga sa incetez cateva secunde ca sa reaseze ciucurii covorului, care se deranjasera in timpul preludiului de prin intreg apartamentul. :'(
Daca nu scoate sunete am impresia ca o plictisesc si ca o ia somnul trebuie sa fie activa ca si mine sa ma starneasca cu o palma pe fund
Pe de-o parte da, imi place sa faca asa, sa ma stanga, sa o vad cum isi exprima placerea in mimica fetei, sa o aud cum geme, etc...
dar pe de-o parte parca-mi vine mai repede cand face asa...
Eu unul ador asta, inseamna ca ei ii place ce se intampla intre noi si eu o fac asa cum trebuie.
anonim_4396 întreabă: