Eu nu ma imbat niciodata, ultima oara a fost din dragoste din cate stiu asa ca acum am alta responsabilitate importanta care face parte din viata mea.
Unii se si culca cu fete urate la betie.
E amuzant a 2-a zi cand vezi unde te trezesti.
Daca sunt singur raspund la saruturi aproape oricui. Sunt un fel de tonomat
Nu...adevarul este ca daca sunt beat..si vine o fata sa ma sarute.ii trag o palma si ii zic scuze, mi-a scapat) te adaug la categoria intrebari penibile.
Daca sunt baut si am chef... si stiu ca in acea petrecere sunt doar fete faine si nu panarame de care sa-mi fie scarba, da, de ce nu? ; x!
Nu as face asa ceva Mai ales ca iubita mea mi-ar rupe capul
Si in plus in viata mea nu m-am inbatat
In unele cazuri majoritatea ar raspunde da! Dar daca ai o fata care te iubeste si o iubesti si tu nu o sa o saruti!
Pai cand esti beat nu mai gandesti cum trebuie si da probabil ca se intampla cum zici tu
Hai ma Alina nu fi rea! Adica, chiar ORICE FATA? Oricat de beat ar fi un baiat, tot vede trasaturile unei fete, asa ca slabe sanse sa sarute tiganca din coltul blocului care cerseste, sa fim seriosi...
Sa înteleg ca vrei sa îmbeti un prieten si apoi sa-l saruti nu cred ca zice nu nici treaz daca esti buna
Da eu as saruta-o dar daca saruti o fata care nu a baut si tu da s`ar putea sa te plesneaca daca te saruti cu o fata care e si ea beata ca si tine cred ca totul e ok succes!
funda?
Sa zicem ca as fi beat, desi nu mi s-a intamplat de cateva ori, normal ca nu daca e ******** daca e de treaba da!