Mai exact, cum se comporta? ce va da de inteles ca e fitoasa daca nici nu stati sa o cunoasteti cu adevarat(de cele mai multe ori)
Dragusanu,monica columbeanu..........etc.Alea sunt reginele modei asteia, pitipoance.
Nu stam sa o cunoastem? In opinia mea o fata fitoasa e aceea care nu te baga in seama decat daca ar nevoie si dupa te uita complet, nu poti incerca sa o cunosti fiindca ii sta prost sa vb cu tine si nu cu cel mai smecher tip din scoala/oras, se crede perfecta si superioara tuturor restul care pot fi numite fitose sunt cele care stau pe langa fetele de genul celei pe care am prezentat o mai sus, si aceste"pupincuriste" care se cred mare domnisoare pe bulevard alaturi de o fitoasa sunt mai rau ca una.
Atunci când aceasta evită frumos avansurile stupide ale băieților.
În general ala e momentul când băiatul zice că e curvă și fițoasă.
Sa-ti spun eu cum stau lucrurile: un baiat mai putin inteligent spune despre o fata ca e fitoasa atunci cand ea il respinge si nu-i"cade" din prima in "plasa"...adica nu se lasa vrajita de el. Fetele care se lasa mai greu sunt considerate a fi indisponibile, greu de obtinut, iar un baiat cu capul pe umeri si care isi doreste ceva mai mult decat o relatie de gradinita si o copila proasta pe post de prietena ar aprecia calitatile astea la o fata.Sa te lasi cucerita mai greu in zilele noastre ar trebui sa fie o calitate,dar majoritatea baietilor spun despre fetele astea ca sunt fitoase, ca au aere in cap, ca-si dau fente, ca s cu nasul pe sus, ceea ce nu e neaparat adevarat.Intr-adevar,mai sunt si astfel de specimene, de fete care isi dau fite fara motiv, dar in majoritatea cazurilor lucrurile sunt cum am spus mai sus.
La comportament, este materialista si isi doreste un baiat musculos la corp si la portofel.
E materialista, se uita doar la aparentele baietilor si la portofel, iar cu cei ce nu "traisec in puf" se comporta foarte urat sau chiar nu vorbeste cu ei.
Din punctul meu de vedere, sunt fete care zic ca nu au baieti pe gustul lor, cand o intrebi ce faci si nu-ti raspunde pentru mine e o fita, adica nu-s destul de bun pentru ea? se crede prea feminina pentru uniii, din punctul meu de vedere, succes!
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anileda întreabă: