| malishka93 a întrebat:

Baieti la virsta de 18 ani va ginditi in serios la o relatie.ma intilnesc cu prietenul de 1 an si 4 luni si parca s-a schimbat de la un timp... el imi psune ca vrea ceva serios.sa fim impreuan mereu. vrea familie cu mine.desigur ca peste vreo 3 ani. dar cum credeti e ceva sigur sau inca imatur si nu stie sigur ce vrea? ajutati-ma va rog...

6 răspunsuri:
| Ecea a răspuns:

Iluzii,la 18 ani e normal sa incepi sa crezi ca viata e roz. Familie la 21. aiurea,e foarte imatur,cum poate el intretine o familie,neavand un apartament,un loc de munca stabil, un viitor asigurat, etc. altii nu au la 40 toate astea, mi-e greu sa cred ca poate realiza cineva la 21 toate astea.
Asa am facut si eu, la 18 ani aveam o relatie de 1 an si ceva si credeam ca asa imbatranesc, dar se pare ca am fost foarte imatur si m-am grabit sa trag concluzii, acum mi-am schimbat mentalitate si opiniile.

| MajorAsshole a răspuns:

Nu nu nu nu nu nu nu. NU! Nu la 18, nu la 21, nu la 23, nu la 25, poate la peste 26-27. Nu acum! Ai incredere.

| chelie91ptm a răspuns:

Asa am facut si eubatting eyelashes m-am schimbat; x; x; x sper sa fie si el la fel

| chelie91ptm a răspuns:

Eu imi iubesc nevasta; x; x; x si ii vb la tel cum iti vb el tiebatting eyelashes

| malishka93 explică:

Deci n-am mai inteles. vrea ceva serios sau nu? Va rog mai clar...

| keitaTRU a răspuns:

Sincer? Un baiat ar face/zice multe sa ajunga cu fata unde isi doreste, eu zic sa tatonezi terenul si dupa ce obervi tu dorintele lui si ceea ce vrea el si de la viata... apoi inaintezi. Parerea mea