| anonimul0826 a întrebat:

Baieti maine sau poimaine o sa-i spun fetei pe care o plac ca o iubesc si ca as vrea sa fim impreuna ce credeti un pachet de tigari ca sa ma ameteasca putins a nu mai stiu de mine si vreo 5 beri ca sa prind tupeu ma vor ajuta n-am pic de tupeu in mine sa vb cu ea ea vb cu mine dar eu nu pre sunt timid dati-mi raspunsuri daca aceasta metoda am va ajuta

22 răspunsuri:
| DeeaMarry a răspuns:

Daca ai veni la mine sa imi ceri sa fim impreuna dupa ce ai baut 3 beri(nu 5! si fara sa fi fumat!) m-as uita la tine cu dispret si te-as trimite la plimbare. Asa ar reactiona orice fata normala.
Nu stiu unde ai gasit o asemenea fata precum cea pe care o descrii mai sus, dar te sfatuiesc sa cauti alta, sincer.

| BIS99 a răspuns:

Ţigări nu. Fă-ţi un joint big grin Glumeam.
Bea şi tu nişte Whisky (50 g de whisky e de ajuns ca să te îmbeţi) sau Tequilla etc etc.

| DyaNna249 a răspuns:

laughing eu zic sa o inviti undeva ...sa va faceti amandoi muti si dupa sa ii spui ca o placi. Dar ai grija sa o imbeti bine! Si.iii spui ca o placi si ii tragi acolo un mozol bine bine si sa vezi ca nu mai are ce sa iti faca happy. Si dupa o intrebi daca vrea sa fie gagica ta. Si, nah ..vezi tu ce mai faciwinking
fundita?

| anonimul0826 explică (pentru DyaNna249):

Faza e ca nici nu imi permit berile si tigarile o bere si 5 tigari da dar 5 beri si un pachet nici vorba de la un timp de abia imi permit 3 tigari dar pentru ai spune-i iei ca o plac as face rost de bani

| IBelongToJesus a răspuns (pentru DyaNna249):

rolling on the floor daaa dar daca se imbata muti nu mai pot vb 1 cu celalalt si iesi o kacealma totala laughing

| h3r a răspuns:

Ce nesimtit... si scuza-ma laughing.
Te duci beat si fumat, praf, varza la fata?! Si mai ales ca ai ceva de marturisit. Ce parere o sa-i faci, hmm? Ia fii tu cuminte si spune-i sincer ce simti, ia-ti inima in dinti si va fi mult mai bine. Ai grija ce faci si ce reactii ai! Succes.

| anonimul0826 explică (pentru h3r):

Si ia fumeaza si bea la greu daca ii dai 3 pachete le fumeaza pe toate fara suparare e cam crizata deci trebuie sa fiu tupeist si curajos daca ma ia la bataie trebuie sa am apar si cum sunt eu ungeltan men nu o sa dau in ea mai bine s afiu baut si fumat asa o s afie mai bine

| h3r a răspuns (pentru anonimul0826):

Mda, esti haios... sincer iti zic.

Stiu dar in fata ei sincer u as avea tupeu sa-i zic nimic nici fraza asta "sti vreau sati marturisesc ceva te palc vrei sa fi cu mine" de aia vreaus a fiu beat cand stau langa ea tremur sincer tremur o fata ma si intrebt odtaan dc tremuri i-am zis c anus tiu doar nu vroiai sa-i zic ca stau lanaga fata asta sti imi place de ea oricum ea stia ca o plac pe fata aia

| Petrica44 a răspuns (pentru h3r):

Subscriu!happy

| h3r a răspuns (pentru Petrica44):

big grin.

Faza e ca nici nu imi permit berile si tigarile o bere si 5 tigari da dar 5 beri si un pachet nici vorba de la un timp de abia imi permit 3 tigari dar pentru ai spune-i iei ca o plac as face rost de banii

Cei?

Tu si exagerezi. si minti laughing.
Inceteaza, eu ti-am zis ce sa faci. Fii si tu baiat mare, du-te la ea, vorbiti bla bla, o pupi si gata, este a ta pustoaica.

Te vad mai diferita decat ceilalti ce spui daca iti dau id meu d emess si poate ma jauti acolo cu niste sfaturi iti explic si restul lucrurilor si poate ma rezolv odata ca d ecand ma chinui sia spun

Pentur ce as minti daca ai fi langa mine cand sunt in preajma ei ai vedea cum ma inmoi si cum tremur eu cred ca ea a observat odata ma si intrebt dc tremur dar de emoti si timiditate i-am spus ca nu stiu iti zic azi diminetaa simteam ca lesin cand stateam cu ea ea vb cu mine dar eu nu nu am deloc tupeu si curaj

Aha, am inteles.
Imi poti lasa mesaj cu e-mail, poftim, ca sa nu fiu rea.
Sau... la o intrebare postata de mine, te descurci! Take care.

Uite id vali_0826

Hai c apoate ma ajuti plsm baga id sunt cam disperat acu 2 saptamani imi venea sa ma arunc de pe bloc

Tu esti crisu. inna

| cflori a răspuns:

Pe bune?!
Fii domne tu insuti,da-ti doua palme, ia-ti inima-n dinti si du-te la fata si spune-i clar ce si cum.
Ce metode sunt astea? Te duci la fata ametit si tot putind a bere si tigari, e frumos? Sa vezi atunci ce rapiditate o sa prinda ea, si tu ramai cu ameteala.
Fa exercitii in oglinda, vorbeste singur pana iti dai drumu la limba.
Vorba aia..cu rusinea mori de foamehappy
Bafta!

| Oriana99 a răspuns:

tigari. beat nu
mai bine ii spui ca sa va intalniti acasa la ea si ii dai 1 bere apoi faci cv cu ea ( stii despre ce vb ) si ii spui ca o placi
asa a facut