Esti clasa a opta. dai o importanta prea mare unor chestii copilaresti.pana te mariti vei cunoaste o multime de baieti.cunoastei si atat.nu-ti incepe viata sexuala dupa principiul, primul venit, primul servit. ei numai asta urmaresc, si te vor minti pana vei cadea la lat.asa iti faci o reputatie proasta printre fete.cunoaste baietii si mai ales ce rau la ei. minciuna, prefacatoria. vorbirea urata, betia, pentru ca atunci cand iti vei alege un om pe care sa-l iubesti toata viata, sa nu dai gres. ce sa crezi la actualul tau prieten? el cati ani are? 15-17? are cel putin doua trei fete cu care vorbeste.si le minte pe toate.de ce? fiindca vrea si el sa le cunoasca, sa vada, cat gandesc, cum, daca le poate vraji, cat de mult,. asta e.doar nu santeti casatoriti, si sa nu mai relationati si cu altii sau altele.asa va fi mereu.
Eeee esti la prima dragoste si ti se pare ca i sfirsitul la el. Stai linistita ca vei trece clasa 9a la liceu[ d soara ] si acolo vei intilni alte fete si alte fite si.etc si iti vei aschimba toate parerile si [copilariile] vei vedea
Da, si la mine a durat vreo cateva luni la distanta de peste 250 km. Acum depinde si de voi 2 daca va vedeti decat la scoala este bine in weekend mai face`ti si voi o pauza prea multa iubire strica sa nu devina o obsesie duapaia Ca are telefonul inchis asta nu stiu ce sa zic probabil e cu prietenii, cu o alta fata ceea ce eu nu cred nu vreau sa te simti aiurea dar cel mai frumos ar fi de ce nu vb u cu el despre lucru asta? Macar sa i`ti raspunda sincer la ceea ce u ai aceasta nelamurire...
Varta fratilor nu e vb de inceputul vietii sexuale...ca doar am tot timpul din lume dar il iubesc f mult; vreau doar sa stiu daca ar merge o relatie la distanta...atat doar