| CristinaTaranu a întrebat:

Baieti, orgoliul poate fi atat de mare cat sa nu recunoasteti ca tineti la cineva, si sa mai si suferiti din cauza asta?

Răspuns Câştigător
| AndreyG a răspuns:

Nu stiu despre altii dar sa-ti spun despre mine. sufar din dragoste, chiar foarte mult. Dar daca m-ar intreba cineva ( chiar si fata de care sunt indragostit ) daca sunt indragostit de ea, as spune, poate cu o mica ezitare ca da. cred ca n-are rost sa tin asa ceva in mine daca ma intreaba cineva. Dar bineinteles ca nu imi manifest sentimentele sa le vada toata lumea. le tin inauntru. Dar stiu ca unii baieti sunt asa natarai cu orgoliul lor incat pot sa nege cu o stupiditate incredibila ca au acele sentimente. Deci ca sa-ti raspund la intrebare, unii baieti, da, pot sa nu recunoasca ca tin la cineva desi mie mi se pare o prostie.

3 răspunsuri:
| Annim a răspuns:

Da. Din perspectiva noastra de baieti multi cred ca a dezvalui sentimentele este un act nebarbatesc si de inferioritate. Mai mult sta la baza inferioritatea pe care ne-o imaginam insa trebuie sa recunoastem ca exista o multime de baieti timizi care nu au nimic de a face cu orgoliul si din cauza timiditatii ajung sa sufere neincetat evitind solutia decisiva a suferintei lor. Wathever fiecare pretinde un pret mai mare intr-un inceput de relatie, de aceea ajung sa sufere baietii cit si fetele mindre.

| Q69 a răspuns:

DA
eu in timp am pierdut nult din cauza orgoliului
in mintea barbatului daca lasa garda jos si renunta la orgoliu este egal cu faptul de a nu mai fi asa barbat
dar viata merge inainte

| carelululu a răspuns:

La unii idioti da