Sa nu fiu ipocrit as aprecia o fata daca ar fi virgina, dar cred ca cand iubesti o fata treci peste asta
Pentru unii DA, conteaza dar pentru marea majoritate NU, deoarece inteleg ca la aceasta ora in societatea actuala sa ramai virgina pana la o varsta mai mare este sinonima cu nonsensul.
Depinde de persoana asta, dar vorba lui ''Ray'', daca iubesti nu mai conteaza acest aspect. Treaba este alta, daca nu mai e fecioara, macar sa-ti fie credincioasa, cam la asta se rezuma toate relatiile, pe incredere.
Daca o iubesti cu adevarat si vrei o relatie de durata cu ea, inseamna ca nu trebuie sa te intereseze virginitatea ei.
Intr-o oarecare masura. niciodata nu am m-a interesat o fata cu cati a iesit inaintea mea, dar daca merg intr-un local si aud la o masa 3 tipic care se dau mari toti 3 ca au fost cu ea, e clar nu mi-ar placea nici asa . ma refer ca nici tarfa orasului sa nu fie, in rest nu conteaza.
Pe bune! ce legatura are virginitatea cu relatiea de lunga durata? pai fie care cu trecutul lui al ei! nu stam sa dezgropam trecuturile, daca e iubire adevarta nu conteaza si asta este o banalitate o minte invechita
Nu cred ca ar conta. Ce ar trebui sa conteze este ca fata chiar daca e vigina sa stie cum sa se comporte intr-o relatie, sa se comporte frumos cu iubitul si sa il iubeasca.
Ba este foarte adevarat cu trecutul dar sa stiti conteaza mult virginitatea pentru cine stie sa dea valoare la persoana pé carne o are linga el eu poate am fost notocosul dar in viata nu aí mimika de obiectat am 20 de ani de casnicie dar sintem foarte fericiti