Conteaza, dar nu sint o conditie pentru a te indragosti de o fata. Calitatile fetei stau dincolo de aspectul fizic si nu trebuie uitat ca frumusetea este efemera. Insa sufletul, bunatatea, harnicia, inteligenta, dragostea si celelalte calitati ramin la fel. Desigur, daca stii sa i le pastrezi. Barbatul e ca un gradinar. Daca stie sa cultive si sa ingrijeasca ceeace are, fmeia va fi mereu o floare frumoasa care-i va lumina viata. Daca e un gradinar prost, atunci si floarea se va ofili
Prefer mai degraba sanii mici decat cei imensi. Medii ar fi cel mai bine. Dar asta nu inseamna ca voi respinge o fata ca nu indeplineste acest criteriu. E ceva superficial intr-o relatie.
@luchass, si daca nu te uiti la pieptul oamenilor nu deosebesti fetele de baieti?
Oh luchass, dar lenes mai esti. Nici nu stii cate poti pierde atunci cand nu ridici privirea.
Mey pentru mine nu conteaza marimea sanilor, imi plac cei potriviti, cei mari nu imi plac. o fata i sta frumos si fara sutien asa ca mai frumosi sunt cei mici dar daca ca te place cineva trebuie sa te placa asa cum esti
Cred ca am mai raspuns la o astfel de intrebare ...imi sustin parerea. pentru un baiat care vrea decat o aventura ceva de o noapte bla bla bla conteaza numai cum arata fata respectiva mai ales marimea sanilor si a fundului ...pentru cineva care vrea o relatzie serioasa astea conteaza mai putin, conteaza cel mai mult ce are fata in cap felul ei de a fi, sinceritate chesti de genul asta
La varsta adolescentei in general baietii se axeaza mai mult pe aspectul fizic mentalitatea nepermitandu-i sa vada si alte lucruri la persoanele din jurul lor. Dar cu timpul toti intelegem ca exista si alte numeroase lucruri mult mai importante.
Desigur, conteaza intr-o anumita masura. Din punctul meu de vedere, ce e inauntru conteaza, nu ce este pe afara
linarkfts întreabă: