Asa e igienic, desi da, in secolul 21 intr o tara ue, ti se pare normal sa intrebam asa ceva?
Calitatea sexului nu depinde de aspectul ''pasaricii'' nici cat e negru sub unghie.
Daca ne luam dupa nenea Corbu, toti ar trebui sa aiba barba lui Bin Laden intre craci. Doamne fereste
In mod absolut sigur dragul meu EmptyBook, tu habar nu ai ca in occident si in alte tari civilizate mai ales in Orient, saloanele de coafare, aranjare, intretinere, si infrumusetare a podobei care defineste o ''pasarica'' existenta intre cracii ''junelor'' si a adevaratelor doamne din elita sau a celor din high life, au un imens succes, iar unele saloane dintre cele renumite chiar un succes fantastic, absolut ....nebun. Dar pentru a cunoaste aceste aspecte mai trebuie sa si circuli prin lumea larga, nu sa stai doar pe malul Dambovitei, nu-i asa? NO COMMENT
Da, clar. Eu nu am iesit din Romania pana acum. Doamne fereste. Din pacate doamnele alea de "elita" erau si ele domnisoare cand era si Ceasca cavaler, ca si tine. Acum 50 de ani. Boschetele dintre craci era la moda in secolul trecut, nu acum. Era si o poza cu asta dar daca o pun aici imi dau astia bar permanent. Dinou.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: