| nuj69 a întrebat:

Baieti, preferati fetele cu burtica sau vreti sa fie suple ca modelele?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici e vorba si de ''burtica'' cat de mare e, daca e Oana Roman 2 sigur o sa fie atrasa de ea numai unu gras...Dar sincer eu prefer o fata mai solida,nu grasa si mare cat un dulap, nu anorexica, potrivit, daca vorbim de putina burtica nu e cine stie ce. Fetele/femeile mai dezvoltate au si multe puncte bune, acuma depinde de la om la om.

19 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Burta nu frate e najpa...mie imi plac 90-60-90

| RAY a răspuns:

Barbati care preferati voi femeile va vor slabe pentru ca si sunt slabi,dar barbati care nu atrage sexul opus nu vad ce pretenti ar putea avea,mie mi-ar fi rusine sa am burta sa am pretentia ca aia sa fie slaba sau eu urat aia frumoasa,daca natura m-a facut urat imi iau o urata daca natura m-a facut dragut iau o draguta,daca natura m-a facut un barbat inalt,musculos,frumos care va place voua caut una frumoasa si slaba simplu ne alegem ceea ce suntem si noi clona noastra in varianta sexului opus, cei care vor mai mult sunt frustrati pe viata sexuali si devin misogini, aia e curva ca face sex cu toti da cu mine nu ce drama, eu personal da ma atrag fetele frumoase, slabe dar sa am pretentia ca aia sa fie slaba si eu cu burtica mi-ar fi rusine as fi un ipocrit

| AlexCristi97 a răspuns (pentru RAY):

Pentru o relatie de durata conteaza mult mai mult caracterul. Clar ca pentru o aventura iti gasesti una cat mai faina dar care totusi sa fie pe nivelul tau. Am vazut o gramada de cupluri si la prima vedere ma intrebam de ce sta ala/aia cu ea/el si in anumite cazuri am avut ocazia sa ii cunosc si am inteles cum sta treaba. De multe ori persoanele aratoase sunt superficiale.

| RAY a răspuns (pentru AlexCristi97):

Alex sunt saturat de ipocrizie te rog

| ywar a răspuns (pentru AlexCristi97):

Felcitari! Sper sa gandeasca mai multa lume ca tine.

| AlexCristi97 a răspuns (pentru RAY):

Sa stii ca si eu si lumea e plina de ea, dar cand viata iti demonstreaza clar ceva si acel lucru fiind ca e important caracterul peste aspectul fizic intro relatie serioasa, nu mai vine vorba de ipocrizie. Normal ca daca mergi in club sa agati o p*** sa o f*** (in contextul asta, acestia sunt termenii potriviti), normal ca mergi la una cu forme cat mai faine.

| RAY a răspuns (pentru AlexCristi97):

Alex mann nu ma intelege gresit conteaza caracterul dar ne atrage fizicul unei persoane prima oara asta e adevarul

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru AlexCristi97):

Frate revinoti nu imi spune tu ca i-ai da o sansa domnisoarei din imagine ca sa vezi daca are carater bun/rau

http://imgur.com/7zCGehZ

Oameni buni nu mai fiti ipocriti si recunoasteti ca aspectul conteaza foarte mult degeaba daca vezi o fata frumoasa o abordezi vb cu ea dar daca vezi una urata o ignori. e ca un mar mucegait pe care il gusti sa vezi daca inauntru e putrezit sau nu. SUNTEM IN EPOCA MODERNA NU DE PIATRA

| RAY a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Ai dreptate

| mirunanicole12345 a răspuns (pentru RAY):

Eu una sunt satula de comentariile tale extrem de misogine, se vede ca nu ai iestit din casa decat in fata blocului, habar nu ai cate genuri de cupluri exista

| RAY a răspuns (pentru mirunanicole12345):

Exista opțiunea ignor

| Sofer a răspuns:

O fata normala mai slaba cu forme ca sa ai pe ce pune mana.

| WaterDrop a răspuns:

Burtica, desigur. Imi place sa desenez pe ea si sa-i produc vibratii cand suflu in buric. Iiiiiiii!

| UnBroken2016 a răspuns:

Prefer una care merge la sala. Nu imi plac anorexicele ( "modelele " ).

| lorena1gianinak a răspuns:

"burtica"? Urasc când cineva alinta cuvântul asta... Zi pur și simplu burta și gata ca unele au ditamai burta

| armand69 a răspuns:

Daca fata e senzuala, nu prea vezi defectele.important este sa iti aprinda beculetele

| johnbucuresti a răspuns:

Orice fel de femeie
conteaza sa fie dulce
sa aiba atractie
trebuie sa stie sa faca dragoste
asta conteaza cel mai mult
nu conteaza daca e grasa sau urata
conteaza sa faca barbatul fericit
tata zicea "f___ tot ca timpul ____ trece"
si avea mare dreptate
asa ca nu trebuie refuzata nici o femeie

| UzOm a răspuns (pentru johnbucuresti):

Ce tată ai avut mă? laughing

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru johnbucuresti):

Frate respect tatalui tau dar la una de 100 de kile nu ti se scoala nici cu slujbe

Întrebări similare