Ai niste gusturi la avatare, de mori nu gluma.
mai rupi si patu. esti si rea pe langa, of of
Cuminte si draguta...
Genul de fata neajutorata s totusi cu capul pe umeri.
Baietiilor le place sa fie protectori cu prietena.
Femeia trebuie sa fie gospodina in bucatarie, doamna in societate si curva-n pat.
Daca iti plac fetele mai cuminti sau cele mai nebunatice
DAAA, tu aia cu poze perveste. cred ca asa ai o sansa sa ma bati, sa fiu distrs .
serios, chiar imi e mila de "pisi" al tau, devii din ce in ce mai rea, si numai el are de suferit
Mai nene pervers, tu ar trebui sa primesti premiul pentru perversitate.
Nu sunt rea, sunt cea mai buna persoana pe care o cunosc, am sa pun poza cu un barbat gol asa o sa te bat
Si nu-ti fa griji pentru pisicotul meu fa-ti griji pentru tine
Nu, imi fac griji si pentru altul, asa sunt eu , si deocamdaata imi e mila de el,
ps: de ce nu ai acceptat cererea?
Ce cerere?
Nu ai de ce sa iti fie mila de el, e fericit cu mine.
Ohh altruistule fa-ti griji pentru tine parca de 2 ani si u stai pe tusa nu?
Cererea de prietenie. trebuie sa iti apara acolo la "prieteni"
putin peste 2 ani, da, dar fata de restul nu fac din tantar armasat, de parca mi-ar cadea mostenitorii daca nu fac. nu sunt condus de organu genital la fel ca restul "barbatilorl".
Eh vezi asa e si prietenul meu gandeste cu creierul nu cu penisul, dragostea conteaza si timpul petrecut impreuna, de asta il iubesc foarte mult, mai ales ca nu e pervers bine are si el momentele lui.
La mine a mers cu fetele obraznice.Du-te in Sun Plaza intra la magazinul Imaginarium si ai sa vezi ca au catuse de facut sex. Ia un batic sau o esearfa si leaga-l la ochi, cumpara si un bici din plastic si loveste-l foarte, foarte incet.Musca-l.Cumpara si niste cuburi de gheata si excita-te inainte.
anonim_4396 întreabă: