| RAY a întrebat:

Băieți prietena voastră ce va oferă înafara de sex? doar pentru sex stați cu ea?

sincer, la întrebarea precedenta majoritatea au spus ca o fata oferă doar sex unui băiat

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intelegere deplina. Ceva care nu credeam ca o sa gasesc la o fata. Sa ma accepte asa cum sunt, eu cel real nu prostii prefacute.

| RAY explică (pentru anonim_4396):

Wow tu acum vb serios?

| anonim_4396 a răspuns (pentru RAY):

Nu stiam ca am devenit bufonul site/ului peste noapte. Desi nu m/ar mira nici asta.

Nu cred ca vorbesti serios

Sunt cat se poate de serios prietene.

Isi ofera sinceritate, seriozitate? ma mir pentru ca credeam ca esti misogin

Doamne fereste rolling on the floor), daca eram misogin mai aveam prietena de 2 ani mai acesta? laughing)

Ma mir ma ca tu ai o iubita sincera, serioasa, ce sa spun mai rar asa ceva

40 răspunsuri:
| SG1995 a răspuns:

Daca as dori o relatia strict pentru sex, atunci sincer ar fi o chestie al naibi de seaca, mai bine as merge la o prostituata decat sa ma implic cu una strict pentru nevoiile biologice, asa ca raspuns, nu nu as sta cu o tipa doar pentru sex.

| RAY explică (pentru SG1995):

Zi-mi seby ce ofera o fata in afara de sex?

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Depinde ce cauti bro, ti-am zis daca vrei o relatie doar pentru sex atunci mergi la prostituate e mai profitabil, ce poate sa ofere o femeie:
Pai poate sa-ti ofere prietenie, compasiune, dragoste. Uite am fost intr-o tabara religioase si acolo se spunea ceva ce mi-a atras atentia:
A fi indragosti si a iubi sunt doua lucruri diferite, deoarece a fi indragostit e o stare, iar a iubi e o decizie pe care trebuie sa o iei constant, chestiune cu care sunt de-acord.

Cu asta sunt de acord, dar multe ofera doar sex in ziua de azi

| SG1995 a răspuns (pentru RAY):

Ti-am zis nu cunosti toate femeile de planeta, deci generalizarea e un non-sens.

Sunt si fete ok man uite un blog interesant http://dorianfurtuna.com/......in-istorie

| Elide a răspuns:

Sex faci cu oricine Ray... dragoste faci cu cineva pe care.l iubești din tot sufletul și ești gata să fi a lui pentru totdeauna sa te dedici trup și suflet lângă persoana care o iubești și te iubește cu adevărat de.aia atunci când două persoane se căsătoresc devin ca 'un singur trup' cum a.ar zice și noi oferim doar sex băieților? laughing Să se gândească de 5x la treaba asta la fel cum e și Croitoru măsoară de 5x și taie odată happywinking

| RAY explică (pentru Elide):

Fata unele din voi doar prin asta va remarcati

| AnoAnonima0 a răspuns:

Eu una as oferi încredere și respect.Dar acum depinde daca merita baiatul respectiv.

| RAY explică (pentru AnoAnonima0):

Sa fim si seriosi, e duminica

| AnoAnonima0 a răspuns (pentru RAY):

N-are nimic.Trece ziua.

Ok,continua piesa de teatru atunci

| AnoAnonima0 a răspuns (pentru RAY):

Nu fac nici o piesa de teatru. Oferim ceea ce va place.

Cat de mult iti place teatrul!

Am avut de unde invata

Asa e, bravo pentru sinceritate

Răspuns utilizator avertizat
| Kathrinex a răspuns:

O fata nu ofera doar sex unui baiat. Depinde si ce cere baiatul.

| RAY explică (pentru Kathrinex):

Atunci ce mai oferiti?

| Kathrinex a răspuns (pentru RAY):

Are rost sa enumar? Oricum nu o sa crezi

Nici macar tu nu o sa crezi, ok nb

Haha
Din ce deduci tu asta?

Pentru ca sunt vrajeli feminime de asta

Îmi pare rău dacă tu ai dat doar de materialiste laughing

Nu e vorba de matrialiste,voua va place sa provocati suferinta,va hraniti din asta va da placere, va place sa profitati de un baiat, sa il faceti catelusul lor, sa il schimbati, sa il faceti sa va iubeasca apoi va bateti joc de el, ca catelusi din zona prieteniei

Nu toate sunt asa. Alea timide unde le punem? Sau alea-s copile si voi n-aveti ce sa faceti cu ele? Doar alea care stau cu toti prin parcuri si pun poze zilnic, mai niste cuvinte ca doar cu ''tine'' vorbeste asa si gata imi place fata. Fata find frumoasa si ''buna'' normal ca are lista lunga. Dar lasa, le bag pe toate in aceeasi oala si eu tot caut unde nu trebuie.

Timidele? alea sunt cele mai mari ipocrite, ce teatru joaca alea unu de nota 1000, fereste-ma doamne de timide ca de restul ma feresc eu singur, cauti un badboy a?

Un bad boy ramane un bad boy nu-l schimba una decat in povesti. Parca toata viata ta ai trait intr-un loc de persoane identice. In cazul asta fete.

Asa e, tu unde cauti si nu trebuie?

In primul rand eu nu caut.

Ok

Răspuns utilizator avertizat