| ImAgirl a întrebat:

Baieti! sa zicem ca aveti o intalnire cu o fata ( nu neaparat prima intalnire) si incercati sa o sarutati iar ea va opreste zicand ca nu a a mai avut un prieten inainte si ca nu stie sa sarute >:"
cum va simtiti cand stiti ca sunteti primul din viata acelei fete? mentionez ca varsta fetei este de 15 ani iar a baiatului de 16 big grin
funda!

Răspuns Câştigător
| BMihai a răspuns:

Simplu, ma simt onorat si un norocos happy sunt sanse foarte mari ca acea persoana sa ma tina minte toata viata.
persoana pe care o saruti prima data si persoana cu care iti pierzi virginitatea nu o uiti niciodata indiferent de cum s-a terminat acea relatie.
simplul fapt de a fi persoana cu care cineva a facut un lucru pentru prima data este de-a dreptul coplesitor si emotionant. chestiile astea micute, detaliile dau sens vietii happy

7 răspunsuri:
| anaid a răspuns:

Sunt fata! Si din experienta mea in chestii de gen. am avut si eu odata primul sarutlaughing so crede`ma ca sunt sanse 1 la 1 milion sa gasesti in tip care sa se simta onorat. Daca acel baiat este un smecheras, un tip "de gasca" poti fi sigura ca a 2a si va afla tot cartierul ca ai avut primul sarut si ca a fost cu ELLL!
Este aceiasi chestie ca si la sex...baietii simt nevoia sa se laude, nu conteaza daca au cu ce sau daca e adevarat ce spun. ei trebuie pur si simplu sa se laude...:*

Răspuns utilizator avertizat
| ImAgirl explică:

Ps: eu is fata big grin

| ImAgirl explică:

Alecslisios ba da exista, eu sunt exemplul viuwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista asa ceva, nu-ti trebuie scoala sau experienta ca sa saruti pe cineva, poate fi doar un motiv ca sa te respinga.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de baiat...sunt unii care apreciaza si altii care nu...

| EugeNNio a răspuns:

I-as spune ca toate au inceput ce e asa de greu happy