| ImAgirl a întrebat:

Baieti! sa zicem ca aveti o intalnire cu o fata ( nu neaparat prima intalnire) si incercati sa o sarutati iar ea va opreste zicand ca nu a a mai avut un prieten inainte si ca nu stie sa sarute >:"
cum va simtiti cand stiti ca sunteti primul din viata acelei fete? mentionez ca varsta fetei este de 15 ani iar a baiatului de 16
ps: eu is fata big grin
funda!

Răspuns Câştigător
| xxdd a răspuns:

Deci. sunt doua tipuri de baieti care ar face doua lucruri diferite in situatia asta:

1. Cei care au stat cu toate fetele, dupa care se uita toti, aia care se cred ei mari smecheri, yawn ti-ai dat seama despre ce gen vorbesc:d. Cred ca alora li s`ar parea cat de cat ciudat si ar fi inpresionati intr-un mod negativ. Adica ce se gandesc ei "asta n`a mai avut pana acum prieten? de ce n`a mai avut? poate nu a putut" etc~ ce le vine lor in cap silly. Aia nu merita sa aiba o asemenea fata.

2. Cei care te plac mult, care te inteleg, te ajuta. Aceia s`ar gandi in felu urmator "fata asta n`a stat cu tot cartieru.=> Nu e jucaria tuturor thinking" sau ceva in gen. Acelora le-ar placea si le-ar face placere si s`ar simti onorati sa fie ei primiiwinking.

4 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

N-are nicio relevanta pentru un baiat sanatos la cap asta!
Oricare ar fi bucuros sa te invete!tongue

| CosminME a răspuns:

Orice are un inceput, incearca sa il saruti. iar daca nu saruti bine el va intelege

| cristipetra a răspuns:

Pai daca tu o iubesti pe ea simti cu adevarat ca e doar a ta! Deoarece inseamna ca nu mai are sentimente pentru alti baieti!
Iar faza cu sarutul-> Incercarea nu moare nici odata! Te inveti!

| rocsytza a răspuns:

De ceva raspunsuri...anunta-mabig grin:*eu is in aceeasi situatietongue