Buna stiu ca ai pus intrebarea baietilor dar pot sa te ajut am fost intr-o situatie cam ca a ta in primul rand se va simti nemaipomenit stiind ca e primul pentru tine si poate sa te invete toate trucurile pe care le stie deja. E primul pentru tine si crede-ma nu il vei uita niciodata iar sarutul te asigur ca o sa iti paca ba mai mult iti ve dori dupa primul mai mult si mai mult. A si inca ceva draga mea cand saruti pe cineva nu trebuie sa stii sau sa sa inveti trebuie sa simti o sa vezi c atunci cand buzele voastre vor lua contact il vei saruta ca si cum ai sti asta de o viata. Si nu te mai teme de sarut nu e ceva rau ba din potriva iti da o senzatie beton iti zic chestiile aste din proprie experienta
Eu as intelegeo si i-as spune ca ii arat eu cum se saruta, normal ca trebuie sa dai detalii la fata, sa zicem ca tu esti faca care nu stie sa sarute si eu baiatul, ti-as spune cum se procedeaza si apoi aplicam procedura.
)))))))) Eu spun simplu. Lasa-te dusa de val. Si asa e cel mai bine sa inveti, nu mecanic. Sarutul nu trebuie sa fie robotic, trebuie sa fie cu pasiune. Parerea mea. Eu m-as simti chiar bine, stiind ca sunt primul si nu ma sarut cu o curva ^^
mydarkestdays întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: