Depinde cat de serioasa esti tu!? si cum adica seriosi? Ce inseamna pentru tine aceasta seriozitate? Cum adica seriosi? copii de preoti vrei sau ce? Dar fete serioase mai exista?
Alea in nici intr-un caz. Eu de exemplu urasc pitzipoancele. Nu fac parte din categoria lor.
Eu sunt fata serioasa desi e greu de crezut pentru unii
Am zis eu ca nu?
Intrebai de fete serioase
Si te.ai gasit tuuu. fai nebunoo
:-s daca stiam ca vei zice asta mai bine nu scriam ce am scris mai sus
Si tu? de ce te afli aici? in calitate de fata serioasa? sau ca n-ai ce face?
Sunt 2 la mine in oras, dar doar 2. din pacate baietii seriosi nu prea mai exista
Sigur ca da, depinde unde ii cauti, daca cauti in discoteci normal ca nu gasesti.
Exista si baieti serios, dar foarte putini!
Ca si fetele de altfel, exista si fete serioase, dar putine!
Eu cred ca da. Nu m-as desparti de prietena pentru alta fata nici in ruptul capului. Ma rog, asta sunt eu , daca mai sunt si altii ca mine e ok. Stiu ca multi baieti schimba fetele mai des decat ciorapii dar asta e...
Asta nu inseamna sa fii seriosa ci doar fidel
Daca te referi in modul de gandire da (iti vorbeste unul) dar as vrea ca de inceput sa iti spun sa nu confunzi seriozitatea cu fidelitatea caci in realitate sunt lucruri difrite desi se influenteaza in anumite parti una pe alta datorita modului de gandire si al factorilor externi.Asa ca serioztatea nu o determina doar o relatie si in plus daca vrei o relatie cu cineva serioasa ar trebui sa arati si tu ceva de seriozitate in ea nu doar fiind acolo de forma asteptand ca cineva sa faca tot ceea e greu iar tu sa stai ca vorbesti cu prieteni sau alte persoane apropiate lasandul la greu si venind la bine.
Da, normal ca se gasesc, de exemplu iubitul meu , nu m-a inselat niciodata si la inceputul relatiei a fost de acord cu tot ce i-am zis in legatura cu celelalte fete (adica sa se indeparteze de alea care nu imi placeau mie si toate astea) si totul a fost ok.
Deci nu gandi asa, adica ca nu exista baieti seriosi, exista dar ii gasesti mai greu.
Ai mare noroc cu el. Tine-l langa tine. Il meriti.
La inceput mi s-a parut un "smecheras" ca si toti din cauza aspectului sau dar cand am inceput sa il cunosc mai bine mi-am dat seama ca nu este asa si am ajuns sa fim de 2 ani si ceva impreuna.
Pana la urma, cu siguranta exista inca baieti seriosi dar nu trebuie sa ne lasam pacalite de aspectul lor iar cand exista iubire cred ca oricine ar face orice pentru persoana iubita.
Mai exista...1 dintr-o mie adica cei ce se aseamana se aduna:* adica am o prietena serioasa, ce are 17 ani si toata viata ei nu a vrut sa auda de sex si chestii din astea. anul asta a gasit un baiat serios, exact ca ea, si se casatoresc))
Exact. Astea sunt vremuri noi.)
Exista...trebuie sa cauti cu atentie.
dar din pacat cei care sunt seriosi sunt luati de altele.....bine...majoritatea
Buna. Cred ca ai vrut sa zici ''mai sunt multi baieti seriosi?''
Sunt baiat..si...sa nu se inteleaga ca pentru mine conteaza prea mult cum sunt ceilalti baieti, dar din ce am vazut, nu sunt foarte multi baieti ''seriosi''. E un adevar trist ca s-a umplut lumea, sau mai precis ROMANIA de tot felul de oameni fara niciun dumnezeu, care cred ca totul se rezuma doar la sex si bani. E trist ca fetele, si in cazul tau baietii seriosi pot fi inumarati pe degete.
Uatafac,bineinteles ca nu, toti suntem la fel ca cei 10 baieti de la tine din clasa -.-