| Bunddy a întrebat:

Baieti și fete, va rog niste raspunsuri sincere.
Ce varsta aveti și cu cate partenere/parteneri ati facut sex pana la varsta asta?

13 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

33,sex înseamnă penetrare vaginala?

| Bunddy explică (pentru RAY):

Altceva ce sa insemne?

| Hammurabi a răspuns:

33 ani
Cine naiba a mai ținut evidența? laughing)))

| Justme1997 a răspuns:

25, 0

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vârsta 49 de ani și însurat de 21 de ani.

Numărul femeilor cu care am făcut sex l-am pierdut pe la 23 de ani când deja făceam sex și în timpul programului unde lucram.

Adică mergeam la muncă și cu încă un coleg luam o prostituată și mergeam acasă la mine sau la ăla și făceam sex amândoi cu ea și după asta ne întorceam la muncă.

Sau mergeam cu el direct la femei acasă și făceam sex cu ele tot în timpul programului unde lucram.

NU eu eram BOLNAV la cap să fac sex și când eram la muncă - CELĂLALT era BOLNAV la cap să facă sex continuu și EL lua prostituatele și știa toate boarfele din oraș la care mergeam.

Cu ăsta am lucrat până la 27 de ani și NU mai știu câte ZECI și ZECI de femei au fost.

Dacă nu lucram cu ăsta eu NU luam prostituate cum le lua ăla.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

27 de ani.
Cu nimeni.
Decât dacă se pun niște ustensile.
Atunci aș spune că în loc de o persoană, un obiect. laughing)

| Hypefox a răspuns:

2 parteneri. 20 years :3
Primul partener cu care am stat mult timp si nu mai mergea relatia si acum actualul...

| Wallace a răspuns:

22 ani
cu 4 tipe in total da prima avea 51 de ani laughing

| Alexandru3131 a răspuns (pentru Wallace):

Este ca aceea de 51 de ani e cea mai buna dintre toate? Am pățit si eu cu una de 48. A fost bestiala.

| Wallace a răspuns (pentru Alexandru3131):

Da man exact.
Cel mai meserias sex de toate felurile si dupa ma mai aseza si la masa si imi dadea de mancare laughing

| Alexandru3131 a răspuns (pentru Wallace):

Exact asa am patit si eu, mereu ma astepta cu mancarea facuta. Nici toate de varsta mea la un loc nu au avut grija nici pe sfert cum a avut matura aia de mine. Ea voia relatie, dar erau 20 de ani diferenta intre mine si ea.

| indiferentul a răspuns:

30, da cine tine evidenta?)

| nebunuweed69420 a răspuns:

Salut, am 12 ani si as zice ca aprox 30 de parteneri. Chiar acum 5 min am terminat o partida nebuna. Sper sa fi si tu bucuroasa de partenerii tai. Pup