Ca iti strange penisul cand il bagi acolo la unu cica a facut-o anal si i-a iesit pl. plina d rahat
Nu am simtit o placere mai mare, si nu pot zice ca-mi place, pentru ca durerea fetei este mare si nu mi se pare corect.Inafara ca e ceva mai rar si anormal, nimic in plus ca sa fie extraordinar, din contra. Dar fiecare face cum vrea si evident cum vrea partenera.Eu nu-s fanul acestui tip de sex.Bafta.
E ceva mai."interzis". probabil de aceea ii atrage.Nu toate fetele sunt de acord cu asta.
Pai e mai stramta gaura si e placerea mai mareSincer mie nu prea mi s-a parut cine stie ce diferenta. Si fata geme de durere nu de placere ceea ce e cam urat
Eu nu simt o placere mai mare.Adica stii, acolo e plin de excrementeNu imi bag p*** chiar peste tot
Locul ala e groapa de gunoi a corpului. Se presupune ca acolo poti face linistit fara prezervativ ca nu iti faci copii. Dar nimeni nu vorbeste de ce poti culege. Daca nu cunosc persoana aia, nici vorba. Poate daca o duc la doctor sa-i faca o clisma Glumesc...
Iar faza cu gaura, is femei care exerseaza contractii, si vedeti apoi cum se simte penetrarea normala. Am auzit si de la altii tot felul de povesti... legat de sexul anal deci, nu, nu-mi vine sa o bag peste tot.
Acuma fiecare face cum stie...io am zis parerea mea... dati inainte fratilor daca asta va place