| Larisa999 a întrebat:

Baieti... stiu ca voua va place sa va prindeti prietenele de cur happy Daca o luati intr-o zi pe prietena voastra si ii simtiti tamponul (pentru ca e la ciclu sorry), care e reactia voastra? Mereu m-am intrebat happy

14 răspunsuri:
| BlancaFantasma a răspuns:

Nu cred ca strang baietii chiar atat de tare incat sa simta tamponulbig grin si oricum nu se simte chiar asa rau ce naibalaughing
Scuze sunt fata, dar ti-am raspuns totusi.pana acum nu m`am gandit la asta.
Dar oricum in cazul in care se simte totusi ceva si baiatul isi da seama ce este nu cred ca are o reactie prea iesita din comun.un baiat cuminte si cu capul pe umeri, ar tace din gura si nu si-ar mai prinde prietena de. fund.

| dreamgirl16 a răspuns:

Hmm.daca vad ca numa fete au rasp...ma risc si eurolling on the floor Absorbantele se simt, insa eu cu prt meu avem o rel destul de serioasa si stie cand sunt pe stop si nu ma simt bine[mai nervoasa, dureri] chestii.straight face...si clar sa simtea ff tare cand punea manalaughingInsa nu a zis nimicthinking

| Chrisstine a răspuns:

Da si mie mi s-a intamplatrolling on the floor
da nu si-a dat seama
cam prostuti baietii astiarolling on the floor

| ioanadanny a răspuns:

Cred ca se gandesc: oare ce-i cu pufosenia asta mica la funduletzu tau:X
laughing))))

| Casandra a răspuns:

Nu vor simti...ei sunt nesimtitiwinking

| Bratzz a răspuns:

De obicei baietii apuca fetele de buci, nu de borta curului... big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

""laughingmda ma gandeam si eu la chestia asta.laughing
apoi nu stiu trebuie sa mai astepti ca sa ai parerea unui baiatlaughing
oricum uneori baietii sunt enervanti cnf fac asta desi lor le-ar placea cineva sa i prinda de...laughing) oricum cunosc fete nebune care au fktolaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apropo mai vizitez intrebarea asta ca azi e o zi cam importanta pentru mine si da.sunt pe STOPlaughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tamponul este intern nu prea vad cum ar putea da de el prin blugi. laughing

Cat despre absorbante, cred ca ar ridica ceva semne de intrebare, oricum nu am avut experienta. Dar tipa aceia, care foloseste absorbante, clar nu o sa il lase pe timp sa ii puna mana. E o chestie instinctiva.

| Larisa999 explică:

Deci nu tampoane intravaginale sau cum sor numii laughing dinacelea care se lipesc de chiloti laughing nu stiu adica vreau sa aud parerea unui baiat laughing si daca nu primesc raspunsuri de la baieti, mai pun odata intrebarea laughing

| Larisa999 explică:

Multumesc pentru raspunsuri fetelor laughing Sunteti tari happy fetele de obicei sunt tari :X

| BebeAlinutsa a răspuns:

Paihee hee o data mi s-a intamplat sa fiu pe stop si mia pur prietenul mana pe fundhee hee si probabil a simtit absorbantul ca sa rusinathee hee si a rosit iar apoi dupa cateva zile m-a intrebat daca am fost pe stophee hee si cand i-am zis da a zis " oo da ce bun is mi-am dat seama din prima"batting eyelashes cam fraierusi baietii astia fara supi :*

| anonimatabag a răspuns:

Ma amuzatilaughing si eu m-am gandit la asta dar voi deja faceti un mega subiect