De dorit mi-as dori si sti cum se zice o femeie adevarata este o femeie care se culca cu 1 singur barbat, dar uite cum ii realitatea:
-majoritatea fetelor sunt dezvirginate de la 14-15 anii(fete virgine la 16anii stiu doar mai urata sau grase), iar dupa cateva luni se despart, se cupleaza cu altu, iar si-o trag si pe la 18 anii ajung tweetyy mai descentrate ca daciile, uneori te gandesty ca ii mai virgina bunica si bunica o nascut 7 copii, urata treaba.
Vad prin liceu o fata de la genunghi in sus cand merge se vede o gaura ca sincer mi-ar incapea piciorul.
Deci ii o dorinta si nu cred ca mireasa mea v-a mai fii virgina, mai zic si eu 1-2, dar toate sunt asa un exemplu la mine in clasa(clasa 9 anul asta terminam) sunt 2 fete virgine(una mai grasuta si cealalta mai uratica) restul, sparte de prin clasa a-VIII-a.
Dar ma intreb ce gandesc parinti acelor fete care cand le vad din spate ma pot uita la televizor printre picioarele lor!
Nu as fi postat dar am vazut raspunsurile, mai exact unul si as vrea sa clarific vreo 2 chestii. De ce bunica mea tineti atat de mult la membrana aia? Chiar in asta sta valoarea unei femei?
Un barbat poate sa se culce cu tipe fara numar, nu e stres, o fata are 4 parteneri sexuali si e de joasa speta nu? Si daca o fata are o relatie de 2 ani, ala pleaca in Burundi, ea se gaseste cu altul, ala ce sa faca? Sa o lase, ca nu are membrana aferenta?
Hai sa apreciem ce e de valoare (cap, atitudine etc).
Si pentru domnul bogdan ionutz cateva note personale: 1: nu stiu unde locuiesti tu dar eu cunosc o tona de fete care arata bine si inca sunt virgine sau au facut-o la 18-19-20 ani. Cam superficial sa crezi ca doar daca esti yeti sau chupacabra nu "ti-o pui". Nu stiu cata frustrare zace in tine, dar femeile sunt mai mult decat tuneluri prin care trece trenul, si nu sunt in niciun caz pungi sa fie "sparte".
Nu incurajez sexul iresponsabil la varste foarte fragede, ba dimpotriva, dar nici mojicia si generalizarile gratuite.
Si inainte sa se inceapa cu "stupid" si diverse comentarii nu sunt feminista, si nici o frustrata sexual de 30 si mult de ani, doar ma deranjeaza venerarea virginitatii feminine. Apai daca prietenl meu imi spunea ca asta a apreciat cel mai mult la mine imi luam valiza si ma caram, ca mi se pare mult prea irelevant ce istoric are o fata cat nu iti vine cu 100 de boli, iar cat e cu tine e sincera, te iubeste si nu te inseala. Dar ce-oi sti eu?
Nu neaparat daca ar fi acea persoana s ao iubesc as accepta oricum ar fi...
sεcяεт întreabă: