Ti-a reprosat cineva ceva? Stai linistita, nu te mai stresa atat, daca asa esti formata.De unde atatea fete perfecte? Nu trebuie sa te incadrezi neaparat in standardele 90-60-90 ca sa te faci placuta! Perfectiunea nu exista! Cu ce sa-i deranjeze soldurile acelea putin late si putina burta? Forme frumoase, nu au neaparat fetele slabe ci si cele plinute (nu grase), un surplus de 5 kg,nu strica. Si eu sunt putin plinuta si pe langa asta sunt si scunda,dar nu mi-a reprosat nimeni nimic,din contra! Nici nu m-as vedea foarte slaba, daca asa am fost creati, inseamna ca asa ne sta cel mai bine.Numai daca,doamne fereste,dai in obezitate,atunci da,ar trebui sa iei masuri drastice! Deci, nu iti face griji pentru o nimica toata. Important e sa te simti tu sexy, sa iti placa ceea ce vezi in oglinda si sa te simti bine in pielea ta! Simte-te frumoasa!
Pe mine nu, dar asta depinde de gusturile fiecarui baiat. Eu nu am fizicul ca si criteriu de selectie
Sunt fata. dar am sa raspund daca are fata draguta nu ar trebui sa te deranjese. maia ales daca te intelegi cu ea e PERFECT!
Nu are de ce... daca tie iti place merge... nu conteaza cum arata la exterior.ci cum arata in interior
anonim_4396 întreabă: