| Ariadna27 a întrebat:

Baieti va plac fetele care fac primul pas? Adica ele va cheama la plimbare,si va dau de inteles ca vor sa fie cu voi? Iar daca sinteti la inceputul relatiei,sa va sune mereu,iar daca nu le raspundeti sa va caute la prietenii vostri? Ele sa va apuce de mana,sa va cuprinda?
Adica practic,voi sa nu faceti nici un efort sa le cuceriti,pentru ca o fac ele...
Ar duce asta la o relatie serioasa, sau doar de interes?

9 răspunsuri:
| EnvyU a răspuns:

Asta a cata intrebare despre acelasi lucru e? Ce vrei de fapt? Se pare ca ai un fix, esti putin nebuna. Baietilor le plac fetele tupeiste, nu nebune ca tine.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

1. nu prea mie imi place sa prind prada, nu sa vina ea singura la mine.
2. daca ma invita la plimbare? refuz, nu imi plac plimbarile
3. sa ma sune mereu la inceputul relatiei? daca se intampla sa ma sune iar eu sunt ocupat si nu pot raspunde, iar peste 3 min suna din nou, ii blochez nr astfel incat sa nu ma mai poata suna si as trimite-o la plimbare, urasc sa fiu controlat. sa ma caute la prietenii mei la inceputul relatiei? adica deja de la inceput ea trebuie sa imi conasca prietenii? daca prietenii mei nu vor sa o cunoasca?
4. sa ma apuce de mana, sa ma cuprinda? da imi place.
asta nu e relatie ce zici tu mai sus, e un teatru ieftin

| RAY a răspuns:

Nu,daca mi-ar fi cazut hainele preferate din pom le-as fi aruncat, vreau sa lup sa simt ca am castigat, mai ales ca ca mascul e o rusine sa fi asa adica nici obsedat dar nici asa sa fim seriosi

| corbulalbrosu a răspuns:

In momentul in care asalturile "agresive" devin prea insistente sau de-a dreptul "sufocante", iubirea prost inteleasa dauneaza mai mult relatiei decat isi poate inchipui orice fata posesiva.In general distruge orice tip de relatie.

| neutrino a răspuns:

De obicei acest tip de fate nu prea se bucura de prea mult respect, dar atunci cand sunt copile se mai accepta si asa ceva.

| LoveSleep a răspuns:

Evident, mereu am apreciat o fată cât mai directă.
Dar dacă devine disperare, e aiurea. (sa va sune mereu, iar daca nu le raspundeti sa va caute la prietenii vostri)

| SkyPilot a răspuns:

As fi deschis la o relatie serioasa cu o astfel de fata, DAR:
1. Sa nu fie exagerat de insistenta. 1-2 apeluri pe zi ar fi destul. O voi mai cauta si eu. Si prefer sa ne vedem decat sa vorbim.
2. Sa ma caute la prieteni ar fi inacceptabil. La fel sa discute cu parintii mei. Nu aducem pe altcineva in relatia noastra.
Chiar mi-ar placea sa fiu tratat in acest mod, dar fii sigura ca i-as raspunde pe masura happy

| Suck a răspuns:

Am avut vreo doua de genu asta, daca nu erau si isterice erau ok.

| Dracoola a răspuns:

Mie, unul, imi plac dar... voiam sa mai zic din ceea ce am constat eu cu asemeanea fete:

1. Au senzatia ca daca au facut primul pas merita sa fie puse la loc de cinste.
2. Au tendinta sa sara de la o relatie la alta
3. La fel de usor cum au facut primul pas pot face si ultimul pas. Adica tot ele sunt primele care spun si "La revedere!"
4. Vor sa para femei moderne, dezinhibate etc.
5. Le place sa domine intr-o relatie.
Nu toate sunt la fel dar marea majoritate da, si cand ma refer la primul pas, nu ma refer la faptul ca suna ea prima si alte nimicuri ci la faptul ca ea este cea care stabileste locuri si ore de intalnire etc.