Buna intrebare.Mie imi plac genul asta de tipe deoarece m`am cam plictisit sa fac doar eu primul pas si o tipa care face primul pas e o tipa hotarata si cu incredere in sine si eu consider asta un avantaj Bafta
Cred ca majoritatea baietilor apreciaza tupeul la o fata,mai sunt restul care au impresia ca o fata care face primul pas este o fata nu tocmai cuminte sau ceva de genul,dar chiar daca faci primul pas trebuie sa ai mare grija sa nu accepti foarte multe, altfel vei ajunge sub papuc fara scapare,si crede-ma ca nu vorbesc prostii, dar este foarte frumos ca o fata as faca primul pas, nu stiu este o calitate importanta pentru ca sti ca te poti baza pe ea in viitor, sti ca nu s-ar pierde daca ati da vreodata de greutati si ca va putea fi alaturi de tine
E demodata faza cu barbatu sa faca primul pas. Orice femeie care e hotarata si stapana de sine poate sa faca primul pas. Si in general baietilor le place chestia asta. Nu terbuie sa se mai chinuie cu seducerea.
Da, de ce nu? Eu sunt de parerea ca baietii si fetele sunt egali din toate punctele de vedere. Parerea mea este cele care fac ele primul pas sunt fetele care stie ce vor de la viata. Bravo lor.
Doar pentru ca esti fata nu-nseamna ca nu ai dreptul sa spui si sa faci ce simti.
Sunt fata si am facut primul pas, ceea ce n-a fost deloc o greseala. Fetele ar trebui sa mai ia din cand in cand initiativa, ca daca asteapta totul de la baieti/barbati...lasa de dorit! (E doar parerea mea, scuze ca m-am bagat. Intrebarea era adresata baietilor!)
AlCoLiKdEnIsA întreabă: