| Florennce a întrebat:

Baieti, va plac fetele care sunt vesele si pline de energie?

Răspuns Câştigător
| pinguinu14 a răspuns:

Dabig grin decat care stau tot timpu cu nasu in pamant si bosumflate mai bine sa fie tot timpu vesele

8 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Sigur, dar si cele calme, linistite si putin misterioase au farmecul lor inefabil!

| gigiro a răspuns:

Fetele vesele si pline de energie sunt sarea si piperul vietii.Sa nu cada in alte extreme: vulgaritate, obraznicie, mediocritate. Un baiat timid, poate fi atras de un astfel de tip de fata, dar poate fi si timorat.Asa incat, fiecarui tip uman trebuie sa-i gasesti complementarul adecvat.

| cccristi a răspuns:

Dap, imi plac dar pana la un punct, cand ii zic ca vreau sa iesim sau ceva sa nu inceapa sa rada ca proasta

| hsr a răspuns:

Daaaa:X

| Vasilina a răspuns:

Indiferent de ce se intampla trebuie sa fie o fata vesela si plina de energie... Unora baieti le place ft mult asta.stiu ca s pot distra cu acea fata si niciodata nu s-ar plictisitonguesmug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si el spune "da " :
criu (10/31/2010 12:23:26 PM): imi place de tine ca esti ferikita tot timpu
criu (10/31/2010 12:23:35 PM): si asa vreau sa ramai

Si totusi pe cine nu atrage un zambet, o fata fericita si niste ochi care sclipesc laughing. Dar intreabai pe prietenii mei daca le place energia mea laughing, cu siguranta o sa zica da, si cu siguranta vor zice ca uneori sunt prea optimista si cam obositoare laughing.

xoxo, didi

| Blackened a răspuns:

Nu sunt băiat, dar nu, nu îmi plac.

| cikoo a răspuns:

Daaphappy