Nu stiu daca are de-a face una cu alta... Poti fi o persoana serioasa in anumite situatii si glumeata pe de alta parte.Dar in general cred ca fetele mai glumete sunt mai apreciate.Asta depinde ce vrea fiecare.
Un zambet poate face minuni...
Bună.
Indiferent că este fată sau băiat, este bine să aibă câte un pic din fiecare. Să știe când să fie vesel/ă dar și când trebuie să fie serios/ă.
Pa, pa.
Mie cel putin imi place fata care stie sa rada, stie sa glumeasca (cum, cat, cand). Sa aiba acea limita a bunului simt.
Ceva normal sa fie si amuzanta sa stie de gluma dar cand e vb de seriozitate...no jokespeace
Eu, din experientza mea care nu prea este variata am invatat cateva chestii.
Dintr'un articol foarte vechi din x ziar, de cand avea mama varsta mea, am invatat titlul " In iubire poti glumi dar nu iubi in gluma ".
De la fostul am invatat ca este super ok sa fiu glumeata, optimista dar nu cand se cere sa fiu serioasa.
Iar de la un simplu om am invatat ca pe el il atrag fetele glumete, pline de viata, fericite. Si asta se comfirma.
Ieseam eu fericita de la magazin ca vai doamne imi luasem suc cu pai. Zambeam, topaiam, radeam, imi straluceau ochii . Si eu ieseam dintr'o alee atunci si se opreste un baiat care mergea, pentru cateva secunde si se uita la mine, a fost ciudat , si dupa eu inca zambeam si el a intors de cateva ori capu dupa mine si ma privea .
Eee , fetele fericite mereu atrag atentia.
anonim_4396 întreabă: