| alexutza222 a întrebat:

Baieti va plac mai mult fetele slabe(ex. modelele) sau fetele mai plinute(cand spun plinuta ma refer la fetele cu cateva kg in plus, pana la granita de obeze).

Răspuns Câştigător
| Neimportant a răspuns:

Ce întrebare e asta? dacă un băiat place o fată, o place aşa cum este. Deşi ei preferă o fată slabă, dar nu prea slabă s-o ia vântu.
Bye

7 răspunsuri:
| T4ny4 a răspuns:

Cand o femeie deja ia in proportii inseamna ca se neglijeaza.Iar barbatilor le plac femeile care se ingrjesc.Nici slabe nici "pufoase". Bine proportionate! Fund, sani! si fara burtica ar fi perfect!

| ionutzul31 a răspuns:

Nici una nici alta.E bine sa fie la mijlocwinking

| FunkyMAX a răspuns:

Tu ai 222 de kg de intrebi asta? laughing)

| justfreelove a răspuns:

In general nu conteaza, atat timp cat nu-s extreme (peste 60 kg sau sub 50 kg) Mie imi plac fetele slabe din punct de vedere sexual pentru ca imi este mult mai usor sa le ridic, sa le intorc pe toate partile foarte usor (evident sunt mai posesiv / pasional in pat ca restul) dar nu te lasa ca parerea mea personala sa te demoralizeze. Sunt unii care nu se uita la greutatea fetei, doar ca eu nu-s unu dintre aia.

| Landied a răspuns:

Asta depinde de preferintele fiecaruia,dar fiecare fata are sarmul ei, frumusetea ei, chiar daca e mai plinuta sau mai grasa.Nu trebuie ca o fata mai plinuta sa zicem ca e urata sau sa nu ne uitam la ea din cauza acestei probleme, nimeni nu e perfect, cel mai important e sufletul.

| Liviu_2019 a răspuns:

De regula cele mai slabute dar de exemplu mie imi place in prezent o fata care sa zic asa e cum ai spus tu la granita cu obezele dar cu toate astea imi place foarte mult. Deci nu stii de unde sare iepurele big grin. Trebuie sa recunosc ca atunci cand am cunoscut-o nici prin cap nu imi trecea ca o sa imi placa mie de ea asa mult.

| nighter a răspuns:

Mie imi plac fetele "pufoase" tongue