| anonimmmmm a întrebat:

Baieti, va rog frumos spuneti-mi din ce cauza prietenul meu cind se duce la vreo zi de nastere(mentionez ca eu sunt in it(pe timp scurt), nu sun cu el ca sa-l insotesc)niciodata nu-mi zice numele tuturor fetelor care un fost si ele la acea zi de nastere, din ce motiv ascunde, niciodata nu-mi zice tot adevarul cind se duce undeva, ii este oare frica? Dar de ce anume ii e frica?

10 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Dar cine e atat de nebun sa-l intrebe numele tuturor fetelor acre au fost acolo? faci o statistica, ceva? Nici nu le-o tine minte. Sau o fi modul lui de a protesta la comportamentul tau absolut absurd. Nu cred ca el are ceva de ascusn, ma degraba cred ca ar trebui sa vorbesti cu un psiholog.

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Având în vedere că eşti aşa de paranoică, îi este frică să nu-ţi faci tu scenarii apocaliptice în cap şi să aibă parte de ieşiri de-ale tale total stupide şi nejustificate.
În cazul celor ca tine se aplică zicala masculină: "E bine ca femeia să nu ştie tot".
Şi-n plus, la naiba, poate nici nu le ştie numele tuturor.
Crezi că eu dacă mă duc la o aniversare îi cunosc pe toţi?!
Acum vreo câţiva ani, am fost la majoratul unui prieten din copilărie şi au venit şi aproape toţi (dar mai ales toate) din clasa lui şi nu i-am ştiut nici pe jumătate dintre ei.
Nu lui îi este frică aşa de tare cât ŢIE ţi-e frică din motive pur paranoide.
Spor!

| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Mey, chiar daca esti departe de el nu inseamna ca trebuie sa iti dea raportul non-stop la ceea ce face, in cele mai mici detalii, sa fim seriosi!

Trebuie sa ai incredere in el si gata!

| anonim_9938 a răspuns:

Dar ai aflat cumva ca ar fi facut ceva cu vreo fata p care tia ascunsi?
poate ii scapa, nu tio spune ca nusi aduce aminte de ea

| Jurnaldedecembrie a răspuns:

Poate te inseala si nu vrea sa stii cu cine

Răspuns utilizator avertizat
| kittycat_9803 a răspuns:

Eu m`as intreba in locul tau la ce ma ajuta sa stiu toate numele fetelor de la o petrecere straight face... ai sau nu incredere in el? daca ai, nu-l mai controla. daca n`ai, da`i papucii!

| Drauzy a răspuns:

Poate vrea sa tina secret sa nu crezi tu altceva. daca ti-ar spune numele tuturor fetelor ai incepe sa ai indoieli. poate sa duce doar cu cateva amice si nu ar trebui sa iti faci griji. daca ai incredere in el nu te mai macina atata insa daca nu prea ai ar trebui sa afli mai multe despre el...
succes happy

| andruha a răspuns:

Pai poate ca are emotii sau tine secret

| p3py a răspuns:

Poate ca nu le-a dat inportanta sau de acelea se fereste sa le zica sunt multe intrebari