Buna.Nu ar trebui sa iti limitezi experienta la o singura nesimtita care nu a apreciat gestul tau si sa o proiectezi pe orice fata, zicand ca toate sunt la fel.
Daca este suparata pe tine si are motive serioase, da, este un gest normal de respingere.
Si daca eu nu am facut absolut nimic sa fie suparata?
Nu am idee odata ce nu scrii in ce circumstante ai agatat-o, de cat timp o cunosti, ce ai discutat cu ea, ce ti-a raspuns, de ce te-a refuzat si de ce a avut reactia asta,
Cand greseti masiv fata de fata si ea-ti spune ca nu te mai vrea, nici o tona de ciocolata sau flori nu te mai ajuta sa o recastigi.
aia da tanti Violeta, bv ai scris frumos despre intimplarea ta, serios, e frumos cum ai scris, de asemenea cum ai gindit, asa este omu gelos nu se mai face bine niciodata, asa ca ai procedat f bine.Dar banui ca nu aveai 15 ani aveai ceva ani buni si experienta, ca la 15-24 de ani nu prea faci chestii asa.
Scuze ca scriu aici, dar tanti violeta m-a blocat, ea stie de ce, eu apreciez oameni cand spun ceva bun sau frumos, dar le atrag atentia atunci cand gresesc.
Ea m-a blocat cred ca nu am fost eu de acord cu ea in ceva discutii, are sin ea chestii nu prea bune, ea, ray, sadrian, daca nu esti de acord cu ei, pac pac esti deja blocat
Cu siguranta nu a facut asta de nebuna, a avut motivele ei Si da, nu toate fetele de pe planeta asta iti vor arunca florile la gunoi, daca da, incearca alta planeta
Fata aia trebuie să se despartă de tine că tu nu ai știut cum să te porți la întâlnirea cu ea.
Vorbesti prostii in necunostinta de cauza
Haha nu am auzit niciodata de asa ceva. Unde naiba ai gasit-o? Cumva pe langa un spital de psihiatrie?
Spitalul de psihiatrie numit TPU?
Inainte ofeream si eu flori si ciocolata unor fete care stiam 100% ca sunt singure.
Unele apreciaza si dupa iti zic clasicul "am prieten".
Consider ca nici o fata nu merita flori sau sa pui suflet in ea.
anonim_4396 întreabă: