anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Băieți, Vi s-a intămplat să se dea vreodată un bărbat pe invers la voi? Cum ați reacționat?
Astăzi încă unu mi-a făcut avans, la toaletă. Nici nu știu cum,, politicos să-i refuz.

11 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Da, de mai multe ori. Cum am reactionat? Uneori m-am facut ca nu inteleg si mi-am luat distanta, iar alteori, cand avansurile au fost mai directe, a trebuit sa refuz cu subiect si predicat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Nee, nu sunt atât de aranjat încât să se dea gay la mine

| Violleta2022 a răspuns:

Probabil ti-a vazut cuculetul mai mic si poate s-a gandit ca esti deja gay, si daca tot nu ai succes la fete, poate ai la baieti...

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Violleta2022):

La toaletă toți cuculeții sunt mai mici,, LA fel se întâmplă și în preajma ta.

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru Violleta2022):

Un clip pentru tine. Doamna Violeta.

https://youtu.be/bE9D2QXCJG4

| dullcat a răspuns:

Ii spui civilizat si scurt: Multumesc, dar eu prefer femeile.

| LordCristobal a răspuns:

Valeu ce faza urata.
Prima data ii zic intr-un cat mai diplomat ca sunt heterosexual si nu ma intereseaza compania lui.
Dar daca devine insistent ii dau un sut in testicule si fuguta.

| anonim3247 a răspuns:

Eu niciodată nu am avut ocazia să se ia unul din ăsta de mine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Off, domnule Călător, sunteți bine? happy

Situații de genul nu mi-a prea fost dat să întâlnesc. Aș fi vrut eu să se dea o fată la mine. laughing)

Cel mai bine îi spuneți adevărul, adică faptul că dv placeți femeile sau dacă sunteți logodit/căsătorit, că sunteți chiar așa. happy Sau vă transformați în cel mai dur bărbat, din ce am mai auzit și eu, bărbații gay sunt mai fetițe. laughing) Și nu prea plac masculii feroce. happy

| DeMicUnCălător a răspuns (pentru anonim_4396):

Sunt bine. happy Mulțumesc de întrebarea.
Băieții din celaltă echipă nu sunt interesați de răspunsuri nefavorabile dănșilor. Așadar ei nu-ntreabă, ci zambesc și fac mutre asemănătoare femeilor în călduri,, N-ai cum să spui nimic decăt să te uiți pe tavan ca și să pretinzi c-a inceput ploaia.
Unii bărbați sunt foarte dezgustatori și,,, imi fac silă!
Prima data cănd unu s-a dat la mine aveam 18 ani În autobuz. mi-a pus măna pe picior. Am fugit repede la ușa din față.
Apoi au mai fost și alțIi, dar nici unul nu mai m-a atins,
Acum am 50 de ani și am copii mari., Ar fi timpul s-a fiu scutit de situațile astea inconfortabile.

| Mda01 a răspuns:

Eu nu, a pățit un prieten de al meu, parcă a zis omul că îi place de prietenul meu pentru ca are pielea fina sau ceva de genu.Prietenul meu în mod politicis l-a refuzat, a spus pur și simplu ca lui nu îi plac băieții și si-a cerut scuze...