| VacutzaRoscata a întrebat:

Baieti, voi ati vrea sa aveti o relatie cu o fata care nu a mai avut niciun prieten sau niciun sarut?[cu toate ca va place cum arata, etc]
fundalove struck

11 răspunsuri:
| lolly a răspuns:

Pe cine manca acea fata, oricine incepe de la 0!

| irinnnnnaaaaaa a răspuns:

Hey sunt fatabatting eyelashes dar totusi am sa iti raspund.De ce sa nu vrea? Ele ce au? tu cumva te`ai nascut invatata sau ce? Sau tu esti fata aia care nu stie sa sarutewaiting si pui asemenea intrebari.tu cand te`ai sarutat prima data(daca te`ai sarutat)nu acel baiat te-a invatat sa saruti?
m`a luat nerviibatting eyelashes. chiar nici nu stiu de ce ma obosesc sa raspund.
PS: de curiozitate cati ani ai?

| EuOO a răspuns:

Băieţii sunt mult mai tentaţi s-o ia de la 0 cu o fată care practic n-a făcut nimic cu un alt băiat. De ce? Pentru că o pot învăţa de la început cum să se comporte ca să le placă lor. E practic, o "modelare". Şi va fi mult mai bine aşa...

| LifeIsAJoke a răspuns:

Buna eu sunt fata si iti spun ca merita sa incerci pentru ca nu o sa mai intalnesti prea curand asa ceva.Si pana la urma ce baiat nu vrea sa intalneasca o asa fata?

| HISTORY_5103 a răspuns:

Da,de ce nu? Invata:]

| Gipsy a răspuns:

Sunt fata, dar daca as fi baiat nu ar fi diferit.
Normal ca as vrea. De ce nu? Daca o plac, ma combin cu ea. Ca nu stie sa sarute si nu a mai avut prieten nu e important. Nici eu nu am stiut sa sarut si a fost mai dificil cu primul prieten.

Nmeni nu s-a nascut invatat.

Răspuns utilizator avertizat
| thekidno1 a răspuns:

De ce nu? consider ca nu asta conteaza...si pentru baieti poate fi ceva bun pentru ca au fost ei primii cu ea. funda? mersi

| nebunu55 a răspuns:

Nu conteaza trebuie sa fie isteata cu bun simt. poate sa arate si bine dar asta nu prea conteaza
conteaza sa te iubeasca si sa aiba incredere in tine

| Zodiacul a răspuns:

Sal! Nu are nici o legatura una cu alta! Daca mie mi-ar place de o fata care nu a mai avut niciodata o relatie as fi de acord! Funda?

| Frozen_6556 a răspuns:

Tu chiar nu stii cum sa mai iesi in evidenta nu-i asa? Daca arati asa de bine precum spui ar trebui sa ai sute de baieti la usa, nu ai avea nevoie de sfaturi online... plus ca vrei tatuaje, sex vaginal si oral, sa te saruti cu toti baietii, toate astea la 10 ani? rolling on the floor zaau?