| Andreiu68 a întrebat:

Baieti, voi ce metode de abordare folositi in club? Acum 2 saptamani am fost in club cu 11 prieteni ( nu aveam nici o fata cu noi) si la masa de langa au venit 3 fete singurele. Voiam sa ma duc sa caut anturaj cu ele dar nu gaseam motiv sau un pretext plus ca eu sunt mai rusinos si timid. O ora si ceva fete au stat pe telefon dupa au inceput sa danseze si sa urle ( posibil sa fii baut ceva si sa,, prinda curaj"), dansam si eu pe langa ele, dar nu am indrazit sa ma bag in seama. Peste ceva timp vin 4 baieti si se pun langa masa acelor fete. Dupa cam 2 ore de cand au venit baietii aceia eu nu m-am mai uitat pe la acele fete sa vad ce fac, mai ieseam afara la fumata, mai steteam la masa, mai o barfa, un shot pe la bar si deodata am dat sa ma uit prin jur sa vad ce mai este si vad ca acei baieti dansau cu acele fete, se pipaiau, se sarutau. Nu erau impreuna sa spui ca sunt iubitii, stiti cum e in club. Cand am vazut mi-am blestemat zilele laughing ca de ce nu m-am bagat in seama prima data cu ele. Am spus ca beau,,ca sa prind curaj " si dupa ce o fi o fi, ma duc sa vorbesc cu ele,dar pana sa prind acel curaj ca dureaza ceva la mine,au luat-o altii inaintea mea. Posibil sa nu fie o metoda anume de abordare, un simplu buna, dansezi? Dupa hai pana la bar sa bem ceva si usor usor. Voi cum procedati baieij in club la,, agateala"? Am 20 de ani, fara jigniri.

2 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

In astfel de cluburi daca iti lipseste tupeul in mod sigur ramai cu buzele umflate. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"la masa de langa au venit 3 fete singurele."
Nu existã nimic magic, de obicei fetele asa fac se aseaza mai aproape, se uitã lung. Dacã nu le prinzi repede, au scapat nu existã nici o retetã magicã, si sa nu te puna frasul Sa ii iei o bauturã, cum sa faci asa ceva daca nu le cunostilaughing si nici cu dansatul din prima, faci cunostintã cu toate si incerci sa te retragi cu una, te scuzi si intrebi prietenele daca poti sa vorbesti cu aleasa, tu doar taci si ii pui o sumedenie de intrebãri sa fie relaxatã in preajma ta.
Te bagi in seamã vorbesti 5-15 minute si dupã o iei la dans putin, dar nu ca toti fraierii te pui sa Le pipai deoarece doar cu Asta o sa ramâi, fi un domn si daca vezi ca prinzi ceva. Ce faci? Te retragi iesi Cât mai repede de acolo, ce poti sa faci club decât sa Strici bani, sau sa pui mâna pe o bucã, mai nimic. O scoti de acolo si te duci sa o rezolvi.