Am vazut cateva raspunsuri care m-au amuzat copios. Cum ca, ar fi cele mai tari sau curve.
Chocolate144u- spui ca-s curve. Bun. Atunci, cele care presteaza servicii pentru bani, ori fac sex foarte des, fara a poseda vreun sentiment de iubire, cum se numesc? Proasta ratiune, domnisoara.
TPU Player-sunt preferatele tuturor? Ai facut tu vreun sondaj si nu stiu eu? Sa stii ca, eu, sunt o exceptie, deci, raspunsul tau este eronat.
Shteorfy -nu ma intereseaza fetele care practica sexul oral. Cu atat mai putin sa-mi dau cu parerea despre ele. Nu le patez reputia pentru ca imbratiseaza sexul oral, dar nici ele sa nu-mi pateze reputatia pentru ca nu accept asa ceva. Libera alegere, fiecare face ce doreste, sunt indolent. Parerea mea este ca, gura-i pentru sarutat.
Bună!
Nu vă văd eu fetelor peste câţiva ani de zile?
Să vezi ce vă fac eu pe toate curve de la A - Z.
În privinţa asta sunt de acord cu Pho3nix.Atâta timp cât primeşti dragoste şi respect din partea partenerului, cred că poţi face o mică excepţie.
Nu bag mâna-n foc că o s-o fac.Deocamdată am alte priorităţi.De ce întrebi Mony?! Tu ai făcut sex oral?
Scuze, dar nu mă pot abţine din râs...
Bye!
) ma uimeste asa tare ce scriu unii mai sus, i-auzi, ca e umilinta! Dragelor, de cand este sexul ceva "inaltator"? Sexul este "murdar" indiferent cum si cu cine il faci. Da, fac sex oral, imi place sa imi vad prietenul cum face si cat de mult ii place atunci cand ma joc cu el si il intarat, cand o iau in gura pana in gat, cand i-o sug usor de s-ar urca pe pereti facandu-l sa vrea mai mult. Ce sa stie astea de mai sus ce inseamna o partida de sex completa? Da, il sug si ma linge pana cand nu mai putem si abia dupa asta trecem la sexul propriu zis, nu asa, tam-nesam, pe nepusa masa.
Madalina100000 întreabă:
anonim_4396 întreabă: